William Levy publică un mesaj controversat după anunțul actriței Samadhi Zendejas legat de sarcină. Ce relație există de fapt între cei doi

Publicat pe 02.04.2024 la 10:18 Actualizat pe 02.04.2024 la 10:41

După ce Samadhi Zendejas a dezvăluit că "așteaptă un bebeluș", a venit rândul lui William Levy să publice un mesaj controversat în mediul online. Despre ce este vorba.

actor zâmbește și poartă costum

William Levy publică un mesaj controversat după anunțul actriței Samadhi Zendejas legat de sarcină

Getty Images

La doar câteva zile după ce actrița Samadhi Zendejas și-a anunțat fanii că “bebelușul este pe drum”, a fost William Levy cel care a publicat un mesaj neașteptat pe pagina de socializare. Internauții se gândesc că este adresat chiar situației actuale din viața personală.

William Levy publică un mesaj controversat după anunțul actriței Samadhi Zendejas legat de sarcină

Viața personală a faimosului actor cubanez a fost înconjurată mai mereu de polemici. După ce a început să formeze un cuplu cu Elizabeth Gutierrez, au apărut și primele zvonuri legate de infidelitate. În prezent, William Levy este tatăl a doi copii, Christopher și Kailey, însă ideea că ar fi înșelat-o pe mama celor doi continuă. Ultimul său proiect profesional, telenovela Vuelve a mi ce a avut premiera între 2023 și 2024, i-a adus încă o dată numele pe primele pagini ale publicaților de scandal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a spus că ar avea o relație cu colega de platou, actrița Samadhi Zendejas. O bună perioadă de timp, cei doi nu au ținut să confirme sau să infirme ceea ce se spunea, însă recent vedeta și-a anunțat fanii că “bebelușul este pe drum”. Mulți au considerat acest pas ca următoarea mișcare a celor doi presupuși îndrăgostiți. Nu a durat multă vreme până când William Levy să vină cu un răspuns ferm la ceea ce s-a presupus încă o dată.

Citește și: Samadhi Zendejas, presupusa parteneră a lui William Levy, a șters toate fotografiile din mediul online. Actrița anunță că “bebelușul urmează să vină”

“Social media a transformat viețle oamenilor, de cele mai multe ori fiind o ceață între ceea ce se întâmplă în online și în offline. Mulți își trăiesc viețile pe platformele sociale, proiectând o imagine a lor care nu coincide cu realitatea. Această dorință constantă de a fi mereu present în mediul online poate pune o umbră în ceea ce privește importanța de a trăi cu adevărat. Există astfel o deconectare între persoanele prezente în mediul digital și experiențele autentice. Fii prezent în realitate, nu pe social media. Vă iubesc pe toți.”, a fost mesaj transmis de actor pe contul personal de instagram. Un lucru este cert în ceea ce-l privește pe protagonistul din Rubi, și aceea că acesta nu ține să-și expună viața personală pe rețelele sociale.

Samadhi Zendejas își anunță fanii că “bebelușul este pe drum”

Actrița în vârstă de 29 de ani este cunoscută pentru roluri în telenovele precum Enemigo intimp, Atrevete a sonar, La mujer del diablo, Mariposa de Barrio și cel mai recent proiect alături de William Levy, Vuelve a mi. În mediul online a ținut până recent să rămână o prezență constantă. Are peste 6 milioane de prieteni virtuali și avea publicate multe fotografii și filmulețe, atât din viața reală cât și de pe platourile de filmare.

Citește și: William Levy o învață pe fiica Kailey cum să conducă. Cei doi au rememorat o întâmplare amuzantă din trecut

Cu toate acestea, în prezent pe contul vedetei se pot observa doar 3 postări care anunță că “bebelușul este pe drum”. Astfel, alături de intriga ce îl are în prim-plan pe Wiliam Levy, cei mai mulți au considerat că este vorba despre o relație în adevăratul sens al cuvântului. Samadhi Zendejas își anunță de fapt un nou proiect profesional ce urmează să fie lansat în curând.

În articolul

William Levy publică un mesaj controversat după anunțul actriței Samadhi Zendejas legat de sarcină. Ce relație există de fapt între cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x