Scenele de dans, o mare provocare pentru actorul Jack Lowden, din serialul ”Război și pace”

Publicat pe 21.01.2020 la 17:33 Actualizat pe 21.01.2020 la 17:35

Jack Lowden este cel care dă viață personajului Nikolai Rostov, din serialul ”Război și pace”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, de Happy Channel.

Jack Lowden este cel care dă viață personajului Nikolai Rostov, din serialul ”Război și pace”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, de Happy Channel.

Nikolai este cel mai mare dintre copiii familiei Rostov. După războiul împotriva francezilor, el revine în sânul familiei și ia parte la toate evenimentele sociale. Multe dintre ele, baluri. Întrebat de reporterii BBC One cum a făcut față scenelor de dans, actorul a mărturisit, cu umor, că, la capitolul dans, fratele său este cel care a ”furat” tot talentul.

Fratele meu este balerin în Baletul Regal al Suediei. El este cel din familie care are tot talentul de dansator în gene. M-a ajutat, însă, ceva. Orele de dans suedez pe care le-am urmat pe când eram la școală”, a mărturisit actorul Jack Lowden care îl interpretează pe Nikolai Rostov în serialul ”Război și pace”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, de Happy Channel.

Despre serialul ”Război și pace”

Regizat de Tom Harper, serialul britanic ”Război și pace” a fost filmat în Rusia, Lituania şi în Letonia. Presa și criticii de film din Marea Britanie au apreciat că această serie, realizată în 2016, reprezintă o adaptare a romanului lui Tolstoi cu o viziune mai modernă decât cea din 1976. Serialul păstrează linia acțiunii din romanul lui Lev Tolstoi, dar are un final neașteptat, diferit de cel imaginat de scriitorul rus.

„Război și Pace” urmărește povestea a trei tineri din familii nobile, o poveste ce începe în Imperiul Rus, în 1805. Pierre (Paul Dano), un tânăr cu suflet bun, dar incomod, este fiul nelegitim al celui mai bogat om din Rusia. Visul său este acela de a schimba lumea în bine. Natasha (Lili James) este o tânără superbă care caută dragostea adevărată. Iar chipeșul Andrei (James Norton) se declară enervat de superficialitatea societății în care trăiește.

În același timp, armata franceză, aflată sub comanda lui lui Napoleon, este tot mai aproape de granițele Rusiei. Nikolai (Jack Lowden), fratele mai mare al Natashei, se alătură Armatei Imperiale Ruse și se maturizează în timpul războiului împotriva lui Napoleon. Încă din copilărie, el o iubește pe verișoara sa, Sonya (Aisling Loftus), pe care visează să o aibă ca soție. Doar că părinții lui se opun și țin cu tot dinadinsul să îl însoare fie cu bogata, dar superficiala, Julie Karagina, fie cu Marya Bolkonskaya (Jessie Buckley).

Povestea se încheie în 1812, după ce invazia lui Napoleon în Rusia a eșuat. Familiile din centrul poveștii au suferit, au pierdut oameni dragi, dar cei rămași au trecut prin transformări majore.

Din distribuție:

Foto: BBC

În articolul

Scenele de dans, o mare provocare pentru actorul Jack Lowden, din serialul ”Război și pace”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x