Schimbarea de imagine pentru care a optat actrița Nurgül Yeşilçay. Cum arată vedeta în prezent

Publicat pe 06.03.2024 la 15:30 Actualizat pe 07.03.2024 la 10:00

Actrița Nurgül Yeşilçay și-a surprins fanii cu cele mai recente imagini publicate în mediul online. Cum arată vedeta în prezent după schimbarea de look.

actrița poartă o rochie albă și stă între doi bărbați

Nurgül Yeşilçay în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes, 27 mai 2007

Getty Images

Nurgül Yeşilçay este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Cunoscută pentru producțiile de excepție în care a jucat, se bucură de faimă și în mediul online. Într-un interviu recent a vorbit despre modificările care au loc în serialele din țara natală și cum se derulează acestea.

Schimbarea de imagine pentru care a optat actrița Nurgül Yeşilçay

A interpretat nenumărate personaje de-a lungul timpului și întotdeauna a ținut să-și realizeze munca într-o manieră plină de entuziasm și bucurie. Cu toate acestea, nu de puține ori au fost momentele în care s-a găsit în situații dificile. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele mai recente dintre acestea o punem vedea cu o schimbare totală de look. Faimoasa vedetă a punctat că multe dintre eforturile industriei în care activează rămân nerăsplătite din cauza schimbărilor care apar pe parcurs și care nu sunt vizualizate încă de la început, arată seriesturkish.com.

Citește și: Nurgül Yeşilçay apare la 47 de ani într-un costum de baie întreg cu abdomenul la vedere. Imaginea care i-a încântat pe fani

Multe dintre situațiile la care sunt supuși regizorii și scenariștii vin din cauza comentariilor din mediul online. Direcția poveștilor este adeseori modificată și astfel serialele nu mai au succesul așteptat de la început. Nurgül Yeşilçay punctează psihologia actorilor implicați în incidente mediatice în acest fel:

“Atunci când începi un serial, citești scenariul pentru 3 – 4 episoade. Există o esență a poveștii. Încerci astfel să creezi un personaj. Apoi trec 10 episoade și personajul începe să vorbească aiureli, face alte lucruri. Este complet opusul a ceea ce s-a stabilit de la început. Îți spui că ai făcut asta o dată, cum pot s-o mai repede? Răspunsul care ți se oferă este că totul merge bine, nu ar trebui să fie vorba despre îngrijorare.”, a declarat vedeta.

Nurgül Yeşilçay a publicat o poză cu sora sa. Hacer Yeşilçay seamănă leit actrița celebră

Ultima postare realizată de actrița din Furtună pe Bosfor i-a lăsat pe internauți cu gurile căscate. Se pare că aceasta seamănă leit cu sora sa. După ce a slăbit în urma unei diete echilibrate, Nurgül Yeşilçay a început să fie în centrul atenției fanelor. Frumusețea sa și asemănarea cu Hacer Yeşilçay a făcut-o să crească numărul de prieteni virtuali. Este mămică și a ținut să-și dezvăluie secretul siluetei într-un interviu recent.

Citește și: Nurgül Yeşilçay și-a dezvăluit secretul siluetei. Cum a slăbit vedeta 16 kilograme

“Uitați-vă în oglindă, semănați”, „Ce-ați făcut?”, au fost două dintre comentariile fanilor. În ceea ce privește dieta pe care a urmat-o, actrița nu s-a lăsat mai prejos și a povestit întreg procesul.

“M-am oprit din a mânca seara și noaptea. Am stat nemâncată timp de 16 ore. Iau micul dejun mai târziu și sunt foarte atentă la ceea ce mănânc. Folosesc o cremă cu ouă pentru pungile de sub ochi și cafea pentru celulită. Vreau să-mi găsesc slăbiciunile.”, a dezvăluit actrița.

Născută pe 26 martie 1976 în Turcia, a impresionat cu rolul său din Furtună pe Bosfor. Serialul a fost difuzat între 2014 și 2017. Printre alte seriale cunoscute în care a jucat se numără Gulperi între 2018 și 2019.

În articolul

Schimbarea de imagine pentru care a optat actrița Nurgül Yeşilçay. Cum arată vedeta în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x