Sebastián Rulli își prezintă 4 ținute diferite într-o singură postare în mediul online. Și-a rugat fanii să realizeze un top al preferințelor

Publicat pe 02.06.2023 la 14:48 Actualizat pe 02.06.2023 la 15:28

Sebastián Rulli și-a rugat fanii din mediul online să aleagă între 4 ținute diferite. Actorul a publicat o postare pe pagina sa, acolo unde apare lângă două colege de platou.

Sebastian Rulli poartă un sacou portocaliu și zâmbește

Sebastián Rulli își prezintă 4 ținute diferite într-o singură postare în mediul online

Profimedia Images

Sebastián Rulli este unul dintre actorii care a reușit în repetate rânduri să uimească. Cel mai recent proiect profesional al său, ‘Más allá de ti’ este încă o dovadă că timpul a fost în favoarea sa și l-a ajutat să-și îmbunătățească cele mai multe dintre calități. Recent, acesta și-a pus fanii în fața unei alegeri.

Sebastian Rulli își prezintă 4 ținute diferite într-o singură postare în mediul online

Are peste 12 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea au legătură strânsă cu lumea modei. Actorul își roagă fanii să aleagă dintre 4 ținute diferite. În două dintre fotografii, Sebastián Rulli apare lângă alte două actrițe de succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A reușit să câștige inimile fanilor în cele mai inedite proiecte profesionale și acum revine pe micile ecrane în povestea Más allá de ti’, acolo unde joacă rolul unui om politic ce încearcă să ia legătură cu soția sa decedată. A demonstrat în repetate rânduri versatilitatea sa și de-al ungul timpului fanii au putut să-l vadă interpretând tot felul de personaje. De la bărbat îndrăgostit și romantic, la un răufăcător ce este în stare de orice pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, dar și un om capabil să aibă orice femeie își dorește la picioarele sale.

Citește și: Modelul Karely Ruis a distribuit o fotografie alături de Sebastian Rulli. Fanii nu au văzut această întâlnire cu ochi buni

În ‘Más allá de ti’ interpretează personajul David Salgado, un senator ce își dorește să ajungă guvernator al Texasului. În timpul campaniei sale, încearcă să dea de urma unei foste polițiste pe nume Amy Rodriguez, o femeie cu puteri supranaturale. Își dorește astfel să ia legătură cu regretata sa soție ce a murit într-un accident. Astfel, personajul său încheie o nouă etapă în viață după ce începe să o ajute pe Amy să dea voce victimelor.

Sărutările pasionale ale faimoasei Angelique Boyer pentru care Sebastián Rulli nu a fost gelos

Sebastián Rulli și Angelique Boyer formează un cuplu de mai bine de 7 ani. Ambii și-au demonstrat iubirea în diferite forme și pe rețelele sociale au dezvăluit fiecare moment romantic de-a lungul timpului. Cu toate acestea, nu au putut trece neobservate comentariile care au vorbit de gelozie între cei doi.

Citește și: Sebastián Rulli își prezintă un nou proiect profesional. În ce telenovelă poate fi văzut în prezent

Actualmente, actrița de origine franceză o interpretează pe Leona în El amor invencible, acolo unde a fost nevoită să filmeze scene pasionale cu Danilo Carrera, ce joacă rolul lui David. Sebastián Rulli a declarat încă o dată că nu este gelos și că își dorește ca partenera sa să aibă parte de proiecte inedite pe plan profesional. Danilo și Sebastian au stat față în față în timpul emisiunii El gordo y la flaca. Internauții au fost de părere că a fost un moment extrem de incomod pentru Sebastián Rulli.

“Angelique e foarte bine acolo unde este, trebuie să se conformeze cu Sebastian”, “Danilo niciodată n-o să-i ajungă la picioare lui Sebastian.”, „Nu trebuie să existe dubii într-o astfel de relație”, au scris fanii pe rețelele sociale, pe pagina de socializare a celebrei emisiuni. Nu este prima oară când relația celor doi este pusă la încercare.

În articolul

Sebastián Rulli își prezintă 4 ținute diferite într-o singură postare în mediul online. Și-a rugat fanii să realizeze un top al preferințelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x