Sergio Mayer dezvăluie cum a decurs ultima conversație cu fiul său. Cei doi nu s-au mai văzut de mai bine de 4 luni

Publicat pe 09.08.2023 la 13:15 Actualizat pe 09.08.2023 la 14:23

Sergio Mayer a dezvăluit când și-a văzut fiul pentru ultima oară și ce au vorbit. Alături de Bárbara Mori a avut un singur copil.

Sergio Mayer poartă ochelari de vedere și stă lângă fiul Sergio Mayer Mori

Sergio Mayer dezvăluie cum a decurs ultima conversație cu fiul său

Getty Images

Sergio Mayer se află în prezent într-un reality show, acolo unde până în prezent a trăit momente emoționante alături de concurenți. A vorbit despre familia sa și despre fiul pe care nu l-a mai văzut o bună perioadă de timp.

Sergio Mayer dezvăluie cum a decurs ultima conversație cu fiul său

În cadrul participării sale, Sergio Mayer a vorbit despre interacțiunea cu fiul Sergio Mayer Mori, fructul iubirii cu Barbara Mori. Acesta din urmă a devenit tată, iar concurentul bunic. În prezent tatăl și fiul sunt distanțați, asta pentru că au trecut mai bine de 4 luni de când nu s-au mai văzut. Alături de Poncho de Nigris, Sergio Mayer a ținut să dezvăluit cum s-a desfășurat ultima convorbire cu fiul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În acea zi eu și el am vorbit despre asta și i-am spus că nu am idee de fapt cât de matur și frumos este. Asta a fost ideea despre care am vorbit. Și fiul meu nu știe că și eu pot să fac anumite lucruri. Am făcut împreună multe lucrur și au trecut mai bine de 6 luni de când nu ne-am mai văzut.”, a spus acesta. Ulterior, Poncho De Nigris l-a întrebat dacă nu au vorbit și despre alte idei.

Citește și: Bárbara Mori i-a fost infidelă unui fost partener. Protagonista din “Rubi” mărturisește că a fost dependentă de alcool

“Într-o zi mi-a scris, mi-a trimis o înregistrare audio foarte mișto care m-a făcut să plâng, mi-a spus lucruri mișto de care aveam nevoie. Mi-a zis că voia să mă vadă și toate astea și i-am spus, mâine ne vedem. Asta a fost acum 4 luni.”, a spus artistul, arată quien.com. A subliniat faptul că între părinți și copii mereu va exista un conflict. Într-una dintre fotografiile publicate pe internet, Barbara Mori a pozat alături de mama și nepoata sa. Fanii au reacționat imediat și au constatat că cele trei seamănă ca două picături de apă.

Barbara Mori, alături de mama și nepoată în aceeași fotografie

Cu toate că Barbara Mori a devenit acum 26 de ani actriță și a reușit să-și realizeze visul pe plan profesional, în ceea ce privește viața personală a avut nenumărate etape prin care a fost nevoită să treacă pentru a-și găsi fericirea. În prezent este bunică și se bucură de dragostea familiei sale.

Citește și: Scandalul dintre Sergio Mayer Mori și Natália Subtil continuă. Tatăl actorului o acuză pe fosta sa noră de “abuz de încredere”

Vedeta din Mexic a ținut să scoată la iveală o fotografie în care apare mama sa, Rosario Ocho și nepoata Mila. Pe contul personal de Instagram, vedeta i-a lăsat pe fani să aibă acces către viața sa personală, așa cum de puține ori ține să o facă. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

“Ține cont că nu există accidente în universul nostru inteligent. Dă-ți seama că tot ce apare în viața ta are ceva anume să te învețe. Apreciază totul și toate în viața ta.”, a scris vedeta în dreptul unei imagini în care apare alături de nepoata Mila. În copilărie, Barbara Mori a rămas fără mamă de la vârsta de 3 ani și a locuit cu un tată alcoolic.

În articolul

Sergio Mayer dezvăluie cum a decurs ultima conversație cu fiul său. Cei doi nu s-au mai văzut de mai bine de 4 luni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x