Sergio Mayer Mori, fiul Bárbarei Mori, dezvăluiri despre coșmarul pe care l-a trăit în ultimele luni. Ce a pățit Esteban din ”Rebelde”

Publicat pe 22.02.2024 la 11:39 Actualizat pe 02.03.2024 la 14:04

Sergio Mayer Mori, fiul Bárbarei Mori, spune că s-a luptat cu dependența după o decepție în iubire. Acesta a făcut terapie și susține că s-a vindecat.

barbara mori si fiul sau, sergio mayer mori, zambesc in timp ce fac un selfie

Sergio Mayer Mori, fiul Bárbarei Mori, s-a luptat cu dependența după o decepție în iubire. Acesta a făcut terapie și susține că s-a vindecat.

Sergio Mayer Mori, acttorul care i-a dat viață lui Esteban în ”Rebelde”, a fost invitat la podcastul "El rincón de los errores", prezentat de Marimar Vega și terapeutul Efrén Martínez.

Tânărul a vorbit despre cea mai neagră perioadă a sa, în care a avut nevoie de ajutor specializat pentru a merge mai departe.

Cântărețul a împărtășit detalii despre procesul de vindecare. El s-a alăturat timp de trei luni unui grup, numit “Aquí y ahora”, conform Tvnotas.

Citește și: De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu are și nici nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

Ce coșmar a trăit fiul Bárbarei Mori, Sergio Mayer Mori

Sergio Mayer Mori, actorul Esteban din ”Rebelde”, și-a deschis inima și a povestit de ce a trăit un coșmar în ultimele luni. El spune că totul a pornit după ce a trecut printr-o despărțire dureroasă.

”Am pus capăt unei relații cu o persoană pe care o prețuiam foarte mult, pe care am apreciat-o foarte mult și de la care am învățat mult. Asta m-a adus într-o zonă neagră. Mă pierdeam încetul cu încetul, fără să am acel ghid lângă mine, acea lumină. Am început să iau decizii foarte proaste. Atât de mult încât am făcut datorii, am început să călătoresc cu bani pe care nici măcar nu îi aveam, să mă prefac că sunt cu anumite persoane care nici măcar nu mai fac parte din viața mea”, a mărturisit cu sinceritate fiul Barbarei Mori.

Tânărul a mai adăugat că atunci când a simțit că a ajuns la fundul sacului și nu mai găsea resurse, a cerut ajutorul mamei sale, Bárbara Mori.

”Ea a fost întotdeauna foarte atentă cu mine și a fost acea rază de lumină care mi-a ghidat deciziile. A fost întodeauna foarte atentă, dar foarte precaută cu distanța, îmi spunea: ”Ești bine?”. A venit un moment în care, cu lacrimi în ochi, i-am spus mamei mele: ”Ajută-mă, am nevoie de ajutor, trebuie să ies din gaura în care mă aflu, te rog. Mama mea avea totul pregătit, m-a dus la terapie”, a mai povestit Sergio Mayer Mori.

Citește și: Lety Calderón iubește din nou! La 55 de ani, actrița din ”Esmeralda” are fluturi în stomac. Ce spune despre iubitul său

Un alt sprijin a fost grupul “Aquí y ahora”, coordonat de terapeutul Efren Martinez, care se axează pe gestionarea dependențelor și care are un centru de tratament în Bogota, Columbia.

”Este un loc în care ți se oferă spațiu pentru a te concentra asupra ta, să îți cunoști personalitatea, trăsăturile, toate aceste lucruri pe care nu le știi. M-a ajutat foarte mult, cred că a fost una dintre cele mai importante decizii pe care le-am luat, să cer ajutor.”, a mai declarat actorul din ”Rebelde”.

Sergio spune că a crescut cu presiunea de a fi mereu ”perfect”, așa că i-a fost greu să se accepte. Artistul a mărturisit că a lucrat și la relația complicată pe care o are cu tatăl său, Sergio Mayer.

”M-am întors și îl pot înțelege pe tatăl meu și pot înțelege de ce a reacționat în anumite moduri. Am început să-l văd cu compasiune și recunoștință, pentru că sunt foarte norocos să beneficiez de aceste instrumente”, a afirmat Sergio Mayer Mori.

El nu a detaliat ce fel de dependență a avut și dacă tatăl său i-a fost alături în perioada tulbure. Cu toate acestea, este fericit și mulțumit că și-a revenit și a găsit putere pentru a cere ajutor la timp.

Citește și: Cine e soția lui Barıș Falay din ”Furtună pe Bosfor”. Starul se iubește de 18 ani cu o actriță celebră

În articolul

Sergio Mayer Mori, fiul Bárbarei Mori, dezvăluiri despre coșmarul pe care l-a trăit în ultimele luni. Ce a pățit Esteban din ”Rebelde”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x