Serkan Çayoğlu este pregătit să impresioneze audiența cu noul său rol. Internauții îl apreciează în continuare

Publicat pe 17.01.2024 la 15:14 Actualizat pe 17.01.2024 la 18:21

Serkan Çayoğlu revine pe micile ecrane într-o nouă producție turcească. Actorul este pregătit să impresioneze cu un rol de legendă.

actor poartă o geacă cu glugă și privește spre cameră

Serkan Çayoğlu este pregătit să impresioneze audiența cu noul său rol

Instagram

La scurtă vreme de la apariția primului trailer al seriei numite Mehmed Fetihler Sultanı – Mehmet – Sultanul Cuceritor, fanii au început să fie tot mai curioși în legătură cu actorii care fac parte din distribuție, dar și cu povestea care va urma. Printre numele importante se află Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak.

Serkan Çayoğlu este pregătit să impresioneze audiența cu noul său rol

Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut și Ali Nuri Türkoğlu sunt alți actori care fac parte din distribuție. Rolurile lor și felul de a interpreta personajele celebre vor demonstra faptul că producția se așteaptă a fi un succes. Serkan Çayoğlu este pregătit să vorbească despre cea mai importantă perioadă a Imperiului Otoman cu personajul Sultan Mehmed. Primele imagini apărute pe rețelele sociale au reușit să atragă atenția fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“El poate să ducă orice rol.”, au scris internauții pe paginile de socializare. Chiar și fanii din afara Turciei au apreciat întoarcerea actorului pe micile ecrane. Se pare că Mehmed Fetihler Sultanı va avea cu adevărat capacitatea de a-i surprinde pe toți. Povestea va arăta viața lui Mehmed Cuceritorul din două perspective diferite.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se află în vacanță. Unde au ales îndrăgostiții să călătorească

În viața personală, Serkan Çayoğlu este căsătorit cu actrița Özge Gürel, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Se iubesc de 7 ani și în 2023 au decis că este momentul să treacă la un alt nivel în relația lor. Căsnicia a avut loc într-un spațiu intim alături de prieteni dragi și familie. Dacă Serkan Çayoğlu a purtat un costum deschis la culoare, vedeta a ținut să poarte două rochii. La începutul relației, a fost actrița cea care nu a crezut că va avea niciun fel de legătură cu cel care în prezent îi este soț.

Özge Gürel și-a surprins fanii cu cele mai recente confesiuni

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu și-au unit destinele într-o nuntă de vis. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Kiraz Mevsimi în 2015 și de atunci au rămas împreună.

Citește și: Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit. Ce spun protagoniștii Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan despre povestea turcească

“Primele mele gânduri au fost că nu știam cum pot să mă descurc cu acest băiat. L-am văzut la primele repetiții și părea că nu avem nimic în comun, nici pentru a deveni prieteni. Ulterior, am zis că trebuie să ieșit la o cafea și să vorbim. Am zis că poate facem o afacere împreună, sau cel puțin să discutăm. Prima oară am devenit prieten și apoi subiectele au continuat.”, a spus actrița. În ceea ce-l privește pe Serkan Çayoğlu, acesta a mărturisit că și-a dorit să petreacă tot mai mult timp cu partenera sa.

“Când am început să lucrăm pe platourile de filmare am realizat că îmi doresc să petrec tot mai mult timp cu ea, asta pentru că eram împreună 15 ore pe zi. Apoi am realizat că m-am îndrăgostit.”, a spus acesta. În cele mai multe dintre aparițiile sale din mediul online reușește să creeze o atmosferă relaxantă, astfel încât internauții să intre puțin și în atmosfera vieții sale personale pe care o trăiește departe de luminile reflectoarelor.

În articolul

Serkan Çayoğlu este pregătit să impresioneze audiența cu noul său rol. Internauții îl apreciează în continuare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x