Serkan Çayoğlu este pregătit să-și încânte fanii într-o nouă serie turcească. Despre ce este vorba

Publicat pe 15.01.2024 la 14:44 Actualizat pe 15.01.2024 la 15:29

După ce a jucat rolul de protagonist alături de frumoasa Ayça Ayşin Turan, faimosul Serkan Çayoğlu e pregătit să revină într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba.

actor poartă un palton gri

Serkan Çayoğlu este pregătit să-și încânte fanii într-o nouă serie turcească

Getty Images

După ce producția în care a jucat alături de Ayça Ayşin Turan s-a finalizat mai repede decât s-ar fi așteptat fanii, acum faimosul Serkan Çayoğlu revin într-un serial turcesc istoric. Este vorba despre Mehmed Fetihler Sultanı (Mehmed Sultan of Conquest).

Serkan Çayoğlu este pregătit să-și încânte fanii într-o nouă serie turcească

Primul trailer a apărut deja în mediul online. Serialul aduce în fața telespectatorilor o poveste istorică legată de viața sultanului Mehmed al II-lea, Cuceritorul. A fost un sultan al Imperiului Otoman ce a cucerit Instanbulul. Astfel, Serkan Çayoğlu revine în cadrul acestui serial și internauții sunt nerăbdători să-l vadă într-o astfel de ipostază. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt chiar din cadrul proiectului în care este implicat la momentul actual.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu. Primele cadre au fost filmate pe un platou din Iran, cunoscut pentru frumusețea sa. Ghassan Mesud joacă rolul lui Ayub al-Ansari. Este cunoscut pentru rolurile din Kingdom of Heaven sau Pirații din Caraibe.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se află în vacanță. Unde au ales îndrăgostiții să călătorească

În ceea ce-l privește pe Serkan Çayoğlu, acesta se află pe platourile de filmare încă din 2012, fiind unul dintre cei mai populari actori din Turcia în lume. A devenit popular pentru proiectul Kiraz Mevsimi, dar și Kuzey Güney. Pe plan personal s-a căsătorit cu partenera Özge Gürel în 2023. A mai jucat în producții precum Börü, Halka, Kader Bağları sau Bir Zamanlar Kıbrıs. Potrivit unui comunicat de presă, primele episoade se conentrează pe viața lui Sultan Mehmed Cuceritorul, unul dintre cei mai importanți conducători ai Imperiului Otoman. În ceea ce-l privește pe Serkan Çayoğlu, acesta joacă rolul Fatih Sultan Mehmet în cea mai nouă producție.

Ayça Ayşin Turan a fost judecată pentru noile apariții în mediul online

Vechea versiune a faimoasei actrițe a reușit să ridice nenumărate semne de întrebare, dat fiind diferența dintre trecut și prezent. În prezent are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Născută pe 25 octombrie 1992 în Turcia, a jucat în serialul Iarna Neagră, una dintre cele mai faimoasei producții din Turcia.

Citește și: Filmările pentru serialul Legăturile destinului - Kader Bağları au luat sfârșit. Ce spun protagoniștii Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan despre povestea turcească

A surprins cu cele mai noi versiuni ale sale în mediul online. Cei mai mulți consideră că vedeta a intrat pe mâna medicilor esteticieni pentru câteva “îmbunătățiri”. A jucat în serialul Dinle Sevgi cu rolul Gülfem între 2011 și 2012. Nu este prima actriță despre care se zvonește că are operații estetice în prezent. A jucat în filmul "Sevimli Tehlikeli" regizat de către faimosul Özcan Deniz în 2015. În 2018 a jucat în The Protector rolul "Leyla Sancak". În ceea ce-l privește pe Serkan Çayoğlu, acesta s-a născut pe 31 mai 187 în Germania. S-a căsătorit cu Ozge Gurel din 2022 și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual.

În articolul

Serkan Çayoğlu este pregătit să-și încânte fanii într-o nouă serie turcească. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x