Serkan Çayoğlu vine în atenția fanilor cu rolul de protagonist în Mehmed Fetihler Sultani. Cum va fi văzut pe micile ecrane

Publicat pe 07.04.2024 la 18:30 Actualizat pe 07.04.2024 la 08:57

Serkan Çayoğlu își uimește încă o dată fanii cu un rol într-un serial istoric. Actorul poartă costume inedite.

actor poartă un tricou alb și o geacă maro

Serkan Çayoğlu vine în atenția fanilor cu rolul de protagonist în Mehmed Fetihler Sultani

Instagram

Serkan Çayoğlu a revenit în atenția fanilor cu un nou rol într-un serial de excepție. Este vorba despre o producție istorică pe nume Sultan Mehmet the Conqueror. Producția a reușit deja să atragă atenția cu numele incredibile din distribuție și prima imagine apărută în mediul online.

Serkan Çayoğlu vine în atenția fanilor cu rolul de protagonist în Mehmed Fetihler Sultani

Serialul spune povestea lui Mehmet Cuceritorul cu nimeni altul decât Serkan Çayoğlu în rol principal. Unul dintre cei mai magnifici conducători ai imperiului Otoman, pregătiți să cucerească Istanbulul, a reușit să atragă atenția fanilor. Până acum, actorul a fost urmărit doar în comedii romantice și de acum va veni în fața tuturor cu un nou start.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut pe 31 mai 1987, Serkan Çayoğlu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A studiat economie în cadrul unei facultăți din Germania, țara sa natală. Este căsătorit cu Özge Gürel și împreună formează un cuplu de succes. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare ale seriei.

Citește și: Serkan Çayoğlu dezvăluie secretul unui trup de invidiat. Nu este vorba despre diete drastice

Primul episod din serialul Mehmed: Sultan of Conquests apare în Turcia pe 27 februarie. Ce se va întâmpla în producția mult așteptată și ce trebuie să urmărim de fapt? Printre actorii care fac parte din distribuție se numără: , Selim Bayraktar , Fikret Kuşkan , Tuba Ünsal , Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Seçkin Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu.

Murad Khan este foarte afectat de moartea prințului Alaaddin și se întoarce în Bursa. Îl are ca succesor la tron pe fiul său, prințul Mehmed. Chiar dacă la început acesta este văzut imatur, situația este în realitate extrem de diferită. Acesta se va lupta cu Orhan pentru a-și căuta răzbunarea și a primi suportul meritat.

Detalii despre Serkan Çayoğlu, actorul căsătorit cu faimoasa Özge Gürel

Născut pe 31 mai 1987 în Germania a jucat de-a lungul timpului în seriale precum New Life, Grapes of love, Kiraz Mevsimi, Halka, Oh Belinda și altele. Are un frate geamăn, detaliu pe care nu mulți îl cunosc despre celebrul actor. Și-a început cariera ca și model, apoi a urmat să fie actor cu acte în regulă.

Citește și: Serkan Çayoğlu este pregătit să impresioneze audiența cu noul său rol. Internauții îl apreciează în continuare

A avut debutul cu un rol mic în serialul popular South ( Kuzey Guney). Cu toate acestea, a devenit și el un nume cunoscut odată cu serialul Sezonul Cireșelor, acolo unde a jucat alături de partenera sa din prezent, Özge Gürel.

Din 2012 până în 2024 a avut o carieră înfloritoare pe care și-a câștigat cu dreptul. A demonstrat că nu este doar o figură frumoasă pe micile ecrane și astăzi joacă un rol de legendă într-un serial istoric. Este foarte discret în ceea ce privește relația de cuplu, însă de cele mai multe ori își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă pe plan personal. În cadrul seriei istorice pe care o prezintă recent, apoximativ 3.500 de actori au luat parte la filmări, arată seriesturkish.com.

În articolul

Serkan Çayoğlu vine în atenția fanilor cu rolul de protagonist în Mehmed Fetihler Sultani. Cum va fi văzut pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x