Serkan Çayoğlu vorbește despre defectele sale în cel mai recent interviu. Cum se descrie îndrăgitul actor

Publicat pe 30.08.2023 la 14:44 Actualizat pe 30.08.2023 la 15:21

Serkan Çayoğlu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și în cel mai recent interviu vorbește despre defectele sale. Cum se descrie el însuși.

Serkan Çayoğlu poartă o cămașă albastră și un palton gri

Serkan Çayoğlu vorbește despre defectele sale în cel mai recent interviu

Profimedia Images

Serkan Çayoğlu a reușit să se facă remarcat în serialul Sezonul cireșelor, acolo unde a jucat alături de soția și partenera din prezent, Özge Gürel. Cei doi au format un cuplu o lungă perioadă de timp și relația lor a culminat cu o căsătorie. Și-au unit destinele în luna iulie a lui 2022.

Serkan Çayoğlu vorbește despre defectele sale în cel mai recent interviu

Actorul a punctat faptul că acest eveniment nu i-a adus mari schimbări în viața personală. De altfel, într-un interviu cu publicația Hürriyet a precizat că este un om al detaliilor. În ciuda personalității calme, spune că are și izbucniri furioase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Trebuie ca ceva să mă enerveze foarte tare ca să trebuiască să izbucnesc. Au fost momente în care n-am mai putut. Nu pot să spun de ce, îmi ies din zona de confort sau am uitat în acel moment, dar mi-am pierdut controlul.”, a declarat Serkan Çayoğlu.

Menționând faptul că este o persoană meticuloasă și se ghidează după detalii, poate cu ușurință să depășească momentele dificile.

Citește și: Serkan Çayoğlu dezvăluie secretul unui trup de invidiat. Nu este vorba despre diete drastice

“Pot să am obsesii. Sunt Gemeni și când sunt obsedat de ceva bun sau rău, așa e mereu. Pot să intru într-o stare în care să mă stresez singur din senin.”, a atras atenția. A spus că își dorește să devină tăticul a doi copii.

“Nu ar trebui să fie singur pentru că eu am crescut cu fratele meu geamăn, mereu ne-am sprijinit, ne-am certat, dar nu m-am plictisit niciodată.”, a povestit actorul. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente îl arată pe platourile de filmare, locul în care a revenit după o bună perioadă de timp. S-a cunoscut cu Özge Gürel s-au cunoscut pe platourile de filmare și au o relație de 9 ani.

Serkan Çayoğlu vorbește despre momentul în care s-a îndrăgostit de Özge Gürel

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia, iar într-un interviu oferit în fața presei Serkan Çayoğlu a vorbit despre motivele pentru care s-a îndrăgostit de Özge Gürel.

Citește și: Serkan Çayoğlu vorbește despre noua serie în care va juca rolul de protagonist. Ayça Ayşin Turan este actrița care îi va sta alături pe micile ecrane

“Viața, energia, motivația, perspectiva asupra vieții. Uite, ne arată tuturor energia asta. Aceste aspecte au fost într-adevăr foarte atrăgătoare.”, a declarat actorul. Cu toate că în copilărie a studiat economia, odată ce s-a mutat în Turcia a descoperit că își dorește să devină actor.

A început cu un rol secundar între 2011 și 2013, urmând apoi mai multe proiecte care i-au adus succesul internațional. În mediul online este la fel de apreciat, însă niciodată nu își prezintă viața personală în lumina reflectoarelor. Vorbește germană, italiană, franceză și engleză și a visat întotdeauna să locuiască la Paris sau Londra.

“Îmi place ceea ce fac. De exemplu, acum m-am întors pe platourile de filmare pentru o nouă dramă, îmi plac camerelor și îmi place să fiu acolo.”, a povestit actorul. Joacă alături de Ayça Ayşin Turan în serialul Kader Bağları. Poveste complicată de dragoste dintre Sevda și Kerem este așteptată de fani pe micile ecrane.

În articolul

Serkan Çayoğlu vorbește despre defectele sale în cel mai recent interviu. Cum se descrie îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x