Can Yaman poartă ochelari de vedere într-o nouă ședință foto. Imaginile care au luat prin surprindere fanele de pretutindeni

Publicat pe 06.06.2022 la 14:46 Actualizat pe 06.06.2022 la 15:25

Can Yaman poartă ochelari de vedere într-o nouă ședință foto. Imaginile au luat prin surprindere fanele de pretutindeni și au reușit să facă furori în mediul online. Cum a apărut protagonistul din "Vis de iubire".

Can Yaman poartă un palton maro deschis și zâmbește

Can Yaman în cadrul deschiderii 'Christmas World' la Auditorium Parco Della Musica în Roma

Profimedia Images

Can Yaman se numără printre cele mai îndrăgite staruri din Turcia. Actor cunoscut, dar și antreprenor, a reușit de-a lungul timpului să impresioneze fanii prin nenumăratele apariții. Atât pe micul ecran, cât și în mediul online a reușit întotdeauna să facă o figură frumoasă.

Reprezentantul organizației non-guvernamentale ce îi ajută pe copiii din Italia, acesta s-a făcut remarcat și prin proiecte filantropice.

Can Yaman poartă ochelari de vedere într-o nouă ședință foto

Odată cu strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi aflați în spitalele din Italia, Can Yaman și-a creat o listă de fani mult mai mare ca până acum. Într-o fotografie emoționantă postată în mediul online, actorul de origine turcă s-a lăsat surprins alături de un bebeluș. Astfel a putut fi văzut pentru prima dată în ipostaza de tătic. În ciuda despărțirii de Diletta Leotta și a celei mai noi apropieri de Francesca Chillemi, protagonistul din “Vis de iubire” continuă să rămână discret în ceea ce privește viața sa personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În filmul “Viola Come Il Mare”, acolo unde a filmat alături de actrița din Italia, acesta joacă rolul unui polițișt ce încearcă de fiecare dată să găsească modalități inedite de a-și duce la bun sfârșit planurile din carieră. După ce o bună perioadă a locuit în Italia pentru a-și continua planurile profesionale, iată că acum vedeta se îndreaptă spre o nouă producție turcească, “Il Turco”.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Cu toate acestea, campaniile din Italia rămân în picioare, iar cele mai noi fotografii o demonstrează cu prisosință. Acesta s-a lăsat fotografiat într-o ipostază surprinzătoare, iar piesa de rezistență au fost ochelarii de vedere pe care actorul a ținut să îi poarte. Îmbrăcat la costum, cu pantofi de lac așa cum și-a obișnuit urmăritorii, Can Yaman a uimit și de această dată.

Citește și: Cine este Melis Bürsin. Totul despre sora actorului Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Cu peste 9 milioane de fani doar pe contul de Instagram, acesta are postate în mediul online peste 700 de fotografii și filmulețe.

Can Yaman s-a filmat la bustul gol în timpul antrenamentelor

Nu doar că este un actor desăvârșit, ci reușește de fiecare dată să atragă reprezentantele sexului frumos cu aparițiile sale pe rețelele sociale. Dincolo de artificiile stilistice, Can Yaman rămâne un bărbat simplu ce își câștigă dreptul de a fi printre cei mai râvniți actori din lume.

Datorită faptului că petrece ore în șir în sala de fitness, starul din “Vis de iubire” și-a dezvoltat un trup bine lucrat, lucru cu care puțini bărbați se pot mândri. A reușit să scoată pe piață un parfum, dar și o carte despre viața sa. Are doar 32 de ani, însă până acum a trăit mai multe experiențe decât mulți alții într-o viață.

Citește și: Aras Bulut İynemli și Bige Önal apar împreună într-una dintre rarele fotografii de cuplu. Ce au descoperit fanii

Astfel, acesta a ținut să-și expună povestea în cadrul unor rânduri ce pot fi acum citite de oricine dorește să-l cunoască mai bine pe Can Yaman. Acesta a subliniat mereu că toată viața le va datora mulțumiri femeilor din viața sa. Alături de mama și bunica lui a reușit să-și creeze un stil aparte și să se dezvolte într-o persoană integră pe care acum o putem vedea mai tot timpul pe micile ecrane.

În articolul

Can Yaman poartă ochelari de vedere într-o nouă ședință foto. Imaginile care au luat prin surprindere fanele de pretutindeni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x