Sıla Türkoğlu, despre rolul lui Seher din “Moștenirea”. Care sunt asemănările și deosebirile între actriță și celebrul personaj

Publicat pe 18.04.2022 la 09:33 Actualizat pe 18.04.2022 la 10:35

Sıla Türkoğlu a dezvăluit cum se pregătește pentru rolul lui Seher din “Moștenirea”. La ce trucuri apelează vedeta pentru ca munca să îi fie impecabilă. Care sunt asemănările și deosebirile între actriță și celebrul personaj.

Sıla Türkoğlu poartă un pulover verde și are părul desprins și lung

Sıla Türkoğlu din "Moștenirea"

Happy Channel

Sıla Türkoğlu a răspuns curiozităților adresate de fani și a dezvăluit procesul prin care trece de fiecare dată când intră în pielea personajului din “Moștenirea”. Seher este unul dintre cele mai apreciate roluri din serialele turcești, iar fanii așteaptă cu nerăbdare continuarea poveștii.

Actrița a făcut dezvăluiri pe marginea procesului care stă la baza construcției celebrei producții. Cum reușește aceasta să-și păstreze energia în ciuda orelor petrecute pe platourile de filmare.

Sıla Türkoğlu, despre rolul lui Seher din “Moștenirea”

La doar 23 de ani, Sıla Türkoğlu a intrat în atenția publicului datorită rolului său din serialul “Moștenirea”. Atât construcția personajului, cât și interpretarea fără greș a vedetei a reușit să-i cucerească pe fanii din întreaga lume. Acum vedeta vorbește despre procesul care a ajutat-o să-și înțeleagă mai bine rolul.

Dat fiind faptul că filmările au avut loc într-un interval scurt de timp și cu o viteză amețitoare, Sıla Türkoğlu a punctat și momentele în care s-a simțit depășită de situație. Înainte de păși pe platourile de filmare, atât vedeta cât și colegii ei au avut câteva momente de pregătire, asta pentru a-și cunoaște mai bine personajul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am avut o etapă de pregătire. Am avut ocazia de a-mi analiza personajul într-un mod mai confortabil. Acum că sunt Seher în fiecare zi nu mai pot să fac aceste pregătiri, se lucrează la un nivel mult mai rapid. Încerc să trăiesc cu Seher.”, a dezvăluit Sıla Türkoğlu, conform Seriesturkish.com. Cât despre momentele tensionate, Sıla Türkoğlu spune că le-a putut controla doar după ce a intrat pentru prima oară în pielea frumoasei Seher.

Citește și: Diletta Leotta a fost surprinsă de un fan înfocat în plină stradă. Ce cadou a primit frumoasa jurnalistă

“Doar după ce am început să joc, am putut să controlez situația. Mi-am creat o tactică. Atunci când totul pare încordat, mă îndepărtez și petrec un timp singură pentru a-mi limpezi mintea. Încerc să ascult muzică, iar apoi revin în locul de unde am plecat. Chiar fac asta și funcționează.”, a punctat Sıla Türkoğlu din „Moștenirea”.

Cum își petrece Sıla Türkoğlu timpul pe platourile de filmare

Deși a reușit să-și construiască o relație frumoasă de prietenie cu Halil İbrahim Ceyhan, actrița spune că nu au ajuns într-un stadiu foarte avansat. Cu toate acestea, atunci când intervin scenele romantice, cei doi izbucnesc în râs. De aceea, Sıla Türkoğlu spune că a muncit enorm în cadrul acestora și a reușit să- întreacă așteptările.

La o primă confirmare, actrița a declarat că nu are idoli, însă o apreciază pe actrița de origine turcă Gülşen Bubikoğlu.

“Toate lucrurile pozitive mă motivează. Sunt fericită, sunt sănătoasă, am familia de partea mea, să fiu alături de cei dragi mă motivează.”, a spus aceasta. Cât despre asemănările și deosebirile între personaj și actriță, Sıla Türkoğlu a declarat că este la fel de altruistă ca și Seher.

Citește și: Berat Rüzgâr Özkan din “Moștenirea”, alături de mama sa. Cum arată cea mai importantă persoana din viața tânărului actor

“Încerc să fiu așa cât mai mult timp. Încerc să fiu o persoană bună.”, a spus aceasta. Pe lângă toate pasiunile sale pe care le putem vedea pe conturile de socializare, vedeta se declară iubitoare de animale și natură, o persoană puternică și atașată de familie. Ca și Seher, Sıla Türkoğlu are un nepoțel cu care îi place să-și petreacă de fiecare dată timpul liber.

În articolul

Sıla Türkoğlu, despre rolul lui Seher din “Moștenirea”. Care sunt asemănările și deosebirile între actriță și celebrul personaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x