Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată de profesioniști într-o ipostază inedită. Actrița din “Moștenirea” iese cu ușurință din zona de confort

Publicat pe 20.05.2023 la 15:00 Actualizat pe 20.05.2023 la 07:29

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată de profesioniști într-o ipostază inedită. Actrița din “Moștenirea” iese cu ușurință din zona de confort.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză de culoare mov cu mâneci lungi

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată de profesioniști într-o ipostază inedită

Happy Channel

Sıla Türkoğlu a făcut parte din serialul “Moștenirea” timp de două sezoane, moment în care a decis că își dorește o schimbare de proiect. Avocatul său a lansat atunci un comunicat de presă în care a specificat motivele reale pentru care vedeta a decis să renunțe la rolul care a făcut-o celebră.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” s-a lăsat fotografiată de profesioniști într-o ipostază inedită

Vedeta din Turcia continuă munca pe platourile de filmare ale producției “Kızılcık Sherbet”, acolo unde fanii consideră că face într-adevăr o echipă bună alături de colegul său de platou, Doğukan Güngör.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“M-am îndrăgostit de iubire. Îmi place să-mi exprim sentimentele foarte puternice atunci când mă aflu în situații extreme. Nu ezit să exprim tot ceea ce simt. Niciodată nu mă îndoiesc de persoanele din viața mea.”, a declarat Sıla Türkoğlu, arată yenigungazetesi.net. În cea mai recentă postare din mediul online, Sıla Türkoğlu a specificat faptul că duce dorul zilelor călduroase, moment în care a distribuit mai multe amintiri din vara anului 2022.

Citește și: Sıla Türkoğlu a optat pentru o schimbare de look. Vedeta din Turcia are acum șuvițe blonde

Recent s-a lăsat fotografiată de profesioniști într-o ipostază inedită. Sıla Türkoğlu apare pe cal, pe o plajă, fiind o situație care a reușit să o scoată din zona de confort. Obișnuiți până acum cu o actriță blândă, cu o figură sinceră, aceasta a revenit pe contul său de socializare în varianta de luptătoare. Prietenii virtuali i-au lăsat peste 2 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că 1 milion dintre aceștia se află în lista sa.

“Frumusețe”, “Ești minunată, Sila”, “Sila nu a mai distribuit acest videoclip până acum”, “Îmi plac detaliile din videoclip”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Printre cei care i-au apreciat postarea s-a numărat și fosta colegă de platou, Ozge Yagiz din “Jurământul”. Sıla Türkoğlu a jucat un rol secundar în producția turcească, acolo unde a avut personajul “Suna”.

Cum vede Sıla Türkoğlu rolul din 'Kızılcık Sherbet'

Noul proiect profesional a venit în viața îndrăgitei Sıla Türkoğlu cu multe provocări. Cu toate acestea, vedeta spune că este mândră de faptul că face parte dintr-o istorie care “atinge problemele comune”.

Citește și: Sıla Türkoğlu apare alături de un bărbat misterios în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actrița a îmbrăcat o rochie neagră, strălucitoare

“Doğa” este o fată idealistă, muncitoare care a finalizat facultatea de medicină dentară la vârsta de 20 de ani cu o bursă completă. Este puternică și armonioasă din multe puncte de vedere. Cineva care respectă viețile celor din jur chiar și atunci când se confruntă cu situații care nu-i sunt tocmai familiare.”, a declarat protagonista din 'Kızılcık Sherbet'. S-a născut pe 18 aprilie 1999 în Izmir. Activă, muncitoare și energică, a știut de la bun început că vrea să lucreze în lumea artistică.

“Din copilărie am fost interesată de artă. Când am realizat în liceu că actoria este pentru mine, am încercat să-mi concentrez atenția în această direcție. După absolvirea liceului, atunci când a venit șansa să joc în primul serial, m-am mutat în Istanbul. A fost greu la început, dar am avut curaj. Nu a fost ușor, dar nu m-am dat bătută. Acum pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în viața asta.”, a spus vedeta.

În articolul

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată de profesioniști într-o ipostază inedită. Actrița din “Moștenirea” iese cu ușurință din zona de confort

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x