Sıla Türkoğlu vorbește într-un interviu recent despre personajul Doğa din Șerbet de afine. Ce spune vedeta despre proiectul de suflet

Publicat pe 29.09.2023 la 14:42 Actualizat pe 29.09.2023 la 15:16

Sıla Türkoğlu a reușit să-și surprindă fanii încă de la început cu rolul Doğa din Șerbet de afine. Vedeta s-a făcut încă o dată remarcată, după succesul din Moștenirea.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie cu flori și părul desprins

Sıla Türkoğlu vorbește într-un interviu recent despre personajul Doğa din Șerbet de afine

Happy Channel

După ce a interpretat rolul Seher în Moștenirea, faimoasa Sıla Türkoğlu a reușit să atragă atenția încă o dată cu personajul Doğa în Șerbet de afine. A devenit una dintre cele mai discutate vedete din Turcia în mediul online, atât din prisma proiectelor profesionale, cât și a relației de iubire cu Alp Navruz.

Sıla Türkoğlu vorbește într-un interviu recent despre personajul Doga din Șerbet de afine

Și-a construit o adevărată armată de fani, mai precis are pe pagina personală de Instagram peste 2 milioane de prieteni virtuali și peste 80 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Succesul celui de-al doilea sezon din Șerbet de afine, dar și faptul că povestea a reușit să atragă telespectatorii, înseamnă automat și faptul că protagonista continuă să-și crească numărul de fani ce o îndrăgesc la ora actuală. Aceasta a întâlnit sprijin în special din partea fanilor din străinătate, fiind printre actrițele notabile.

Citește și: Sıla Türkoğlu apare în mediul online așa cum niciodată nu a mai fost văzută. Noua campanie o pune fără doar și poate în valoare

Se află în top 10 actrițe populare de ceva vreme și a vorbit într-un interviu recent despre motivul pentru care a ales încă de la început proiectul Șerbet de afine.

“Am vrut să fac parte dintr-un proiect care transmite un mesaj. Am acceptat această slujbă pentru mesajul social transmis. Nu am acceptat pentru faptul că m-am concentrat doar pe Doğa. Mi-a plăcut povestea generală.”, a spus vedeta din Turcia. A punctat faptul că ea întotdeauna este axată pe transmiterea unui mesaj. De asemenea, personajele sunt foarte importante într-o astfel de poveste.

Un proces dificil între bărbați și femei există astfel în serialul Șerbet de afine. Telespectatorii au astfel șansa să-și trăiască propria viață prin experiențele personajelor de pe micile ecrane și să vadă greșelile în viețile lui Fatih și Doğa. Sıla Türkoğlu a specificat faptul că personajul său va avea de înfruntat o luptă dificilă în sezonul doi.

“Doğa va lupta, în sufletul meu sper că nu va lăsa nimic nerezolvat. Pot să arăt asta femeilor, dacă suntem într-o relație toxică, putem să plecăm de acolo, să ne ridicăm pe propriile picioare și să începem o nouă viață. Aș vrea să ofer acest mesaj și pentru Doğa. Nu știu dacă procesul scenariului funcționează așa, dar asta este ceea ce doresc. Vreau să văd un personaj feminin care stă pe propriile picioare.”, a declarat actrița.

Așteptări uriașe pentru Sıla Türkoğlu în cel de-al doilea sezon Șerbet de afine

Un nou sezon al seriei Șerbet de afine este pe cale să facă din nou fanii fericiți. Sıla Türkoğlu și-a câștigat o întreagă armată de fani în mediul online, iar așteptările față de ceea ce poate oferi sunt uriașe.

Citește și: Sıla Türkoğlu revine în cel de-al doilea sezon Șerbet de afine. Vedeta a îmbrăcat o rochie lungă cu crăpătură pe picior și decolteu

După serialul de debut Moștenirea, acolo unde a jucat rolul de protagonistă, a luat decizia de a părăsi proiectul la finalul celui de-al doilea sezon. Cel de-al 30-lea episod din Șerbet de afine a avut comentarii pozitive în mediul online, iar echipa a ținut să le mulțumească tuturor.

“Mulțumim tuturor fanilor ce ne-au urmărit și nu ne-au părăsit în primul episod din noul sezon.”, s-a arătat în comunicatul urcat în mediul online. Cât despre celebra protagonistă, aceasta a oferit câteva indicii despre ceea ce va urma pe viitor.

“Va fi un sezon dificil, nu pentru toți, dar cel puțin pentru Doğa..”, a spus vedeta.

În articolul

Sıla Türkoğlu vorbește într-un interviu recent despre personajul Doğa din Șerbet de afine. Ce spune vedeta despre proiectul de suflet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x