Tatăl actriței Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a încetat din viață. Primele informații care au apărut în presa din Turcia

Publicat pe 18.08.2023 la 15:42 Actualizat pe 18.08.2023 la 17:13

Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Vedeta și-a pierdut tatăl.

Hazar Ergüçlü poartă un tricou albastru și are părul prins

Tatăl actriței Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a încetat din viață

Happy Channel

Hazar Ergüçlü trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emotional, asta după ce în urmă cu câteva zile și-a condus tatăl pe ultimul drum. Süleyman Ergüçlü a încetat din viață și cei dragi nu au încetat să-l plângă.

Tatăl actriței Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a încetat din viață

Mama vedetei a lăsat un mesaj în mediul online în care îi anunța pe toți cei care l-au îndrăgit că acesta a încetat din viață în propria casă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Soțul meu, Süleyman Ergüçlü, a încetat din viață în această dimineață în casa noastră. Durerea mea este nemărginită. Detaliile ceremoniei legate de funeralii vor fi împărtășite de noi. Condoleanțe tuturor dintre noi.”, a scris aceasta. Actrița Hazar Ergüçlü trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Süleyman Ergüçlü este fondatorul și fostul președinte al Uniunii Jurnaliștilor din Cipru.

Citește și: Hazar Ergüçlü a îmbrăcat un costum de baie din două piese și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

A fost condus pe ultimul drum cu lacrimi în ochi de cei care l-au îndrăgit. Hazar Ergüçlü a fost surprinsă într-o stare de profundă tristețe. Süleyman Ergüçlü a fost înmormântat la cimitirul din Nicosia după o slujbă ținută la Ismail Safa Moscheea și mai multe ceremonii la Bayrak Radio și Asociația Jurnaliștilor din Cipru, acolo unde a lucrat pentru mai mulți ani.

Hazar Ergüçlü și mama sa nu și-au putut conteni lacrimile în urma evenimentului care i-a lăsat pe toți membrii familiei cu un gust amar. Născut în Nicosia în 1954, . Süleyman Ergüçlü a lucrat ca Editor Șef la ziarul din Cipru pentru o perioadă. İsmet Ergüçlü, sora acestuia, a murit cu un an înainte, în aceeași zi, pe data de 14 august.

Hazar Ergüçlü s-a născut pe 1 ianuarie 1992 și este o actriță de naționalitate turco-cipriotă. Printre proiectele sale de succes se numără Flăcările destinului și “The protector”. A format un cuplu cu regizorul Onur Ünlü însă relația lor nu a rezistat trecerii timpului.

Hazar Ergüçlü vorbește despre relația cu Onur Ünlü la scurtă vreme după despărțire

După cinci ani de relație, Hazar Ergüçlü și Onur Ünlü s-au despărțit. Cei doi au declarat întotdeauna că au o relație perfectă și din această cauză puțină lume a crezut că vor ajunge să meargă pe drumuri separate ale vieții. Cu toate că mulți așteptau să se căsătorească, în cele din urmă decizia a fost cu totul alta.

Citește și: Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a optat pentru o schimbare de look. Cum a apărut vedeta în fața fanilor

“Da, ne-am despărțit. Nu există niciun motiv rațional, de fapt, dar a fost o atracție care a durat cinci ani de zile. Cel mai apropiat prieten al meu, totul...Onur este ca un membru din familie. Ne-am despărțit, dar prietenia rămâne.”, a declarat atunci vedeta. Cu 19 ani mai mare decât actrița celebră, acesta a stat întotdeauna într-un con de umbră în fața sa.

“Onur mă ține mereu în moment, într-o realitate. Spune ceva de genul ăsta atunci când are o conversație normală, nu are cum să vorbească dacă are altceva în minte. Dacă îi descriu asta într-o propoziție, încerc să fiu eu însămi și să fiu mândră.”, a mai spus vedeta într-unul dintre interviuri. A primit comentarii din partea fanilor datorită unei dintre ținutele pe care le-a purtat pe covorul roșu.

În articolul

Tatăl actriței Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a încetat din viață. Primele informații care au apărut în presa din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x