Tatăl lui Gerard Piqué vorbește despre presupusa nuntă a fiului celebru cu Clara Chía. Ce a declarat

Publicat pe 29.06.2023 la 13:34 Actualizat pe 29.06.2023 la 14:27

Joan Piqué a vorbit despre speculațiile care au apărut recent în presă legate de posibila nuntă a fiului celebru cu Clara Chía, actuala parteneră. Despre ce este vorba.

Gerard Piqué poartă o bluză și o geacă de blugi și merge alături de Clara Chia care poartă părul desprins și ochelari de soare

Tatăl lui Gerard Piqué vorbește despre presupusa nuntă a fiului celebru cu Clara Chía

Profimedia Images

Familia Piqué a sărbătorit recent uniunea dintre fratele fotbalistului și aleasa inimii lui, Maria Valls Casanovas. Părinții s-au arătat mai mult decât emoționați de eveniment și chiar tatăl fostului jucător de la Barcelona a spus câteva cuvinte în fața presei.

Tatăl lui Gerard Piqué vorbește despre presupusa nuntă a fiului celebru cu Clara Chía

Potrivit informațiilor celor de la La Vanguardia, acesta a fost chestionat cu privire la posibila logodnă a fiului său, dar și planurile acestuia de nuntă. Răspunsul său a venit într-un stil sarcastic și plin de încredere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu este problema mea.”, a spus îndepărtându-se de camere, arată univision.com. La finalul lunii mai s-a spus că Gerard Piqué i-ar fi dăruit inelul de logodnă iubitei sale, dat fiind faptul că s-au aflat într-o faimoasă bijuterie din Barcelona. Se pare că nu este prima oară când aceștia achiziționează astfel de obiecte. Jurnalista de origine spaniolă, Lorena Velázquez, a dezvăluit în cadrul programului Y ahora sonsoles că perechea nu are planuri de nuntă și nici măcar nu sunt logodiți pentru că inelul nu este de logodnă.

Citește și: Piqué merge la nunta fratelui său cu Clara Chía. Familia miresei o aștepta și pe Shakira? Detalii fierbinți despre relațiile tensionate dintre ei

“Pentru moment nu există planuri de nuntă. Totul a ieșit după ce amândoi au fost într-o bijuterie din Barcelona pentru a căuta ceva specific, dar nu are legătură cu inelul de logodnă, era un alt tip de bijuterie. De acolo cred că au apărut zvonurile, dacă nu am primit informații false, dar oamenii mei sunt buni, nu există nuntă pentru moment.”, a declarat Lorena Velázquez.

Relația dintre Gerard Piqué și Clara Chía continuă în ciuda atacurilor indirecte ale Shakirei prin intermediul muzicii sale. Vedeta a lansat piesa Bzrp Music Sessions, Vol 53, acolo unde vorbește despre trăirile sale recente. Chiar de Sfântul Valentin, cântăreața a apărut făcând curățenie pe tocuri și cântând “aș putea să-l omor pe fostul meu”. La doar câteva zile după acest eveniment, fostul cântăreței columbiene și iubita sa au fost surprinși în cadrul unui meci de fotbal al FC Andorra în cadrul cupei din Catalonia.

Gerard Piqué și Clara Chía, surprinși în momente romantice

Îndrăgostiții s-au aflat într-un loc exclusivist, în timp ce colegii săi au avut locuri generale. La un moment dat, cei doi au fost surprinși sărutându-se. S-a spus totuși că îndrăgostiții au avut un moment de dezgust înainte de momentele romantice. Gerard Piqué ar fi fost cel care ar fi început cearta. Motivul ar fi fost faptul că tânăra i-ar fi descoperit un “coș” fostului fotbalist. Într -un final, cei doi au apărut îmbrățișați și bucuroși.

Citește și: Shakira a jucat într-o telenovelă înainte de a deveni vedetă internațională. Cum a arătat pentru ea incursiunea în lumea actoriei

Shakira și Piqué și-au anunțat despărțirea în iunie 2022 și de atunci nu au fost puține momentele în care artista să nu fi lansat mesaje indirecte în mediul online. Aceasta a aflat despre trădarea soțului său în timp ce tatăl său se afla pe patul de spital. A vorbit în cel mai recent interviu despre singurătate și întoarcerea la Miami. Se află pe lista celor mai frumoase 50 de femei din lume și este în continuare o mămică devotată și o vedetă de succes. Toată lumea se învârste în acest moment între viața de familia și planurile profesionale.

În articolul

Tatăl lui Gerard Piqué vorbește despre presupusa nuntă a fiului celebru cu Clara Chía. Ce a declarat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x