Thalía a ajuns la Harvard și i-a dedicat un mesaj special regretatului său tată. Artista a suferit o mare pierdere la vârsta de 6 ani

Publicat pe 26.08.2023 la 20:01 Actualizat pe 20.08.2023 la 14:11

Este una dintre vedetele care ține foarte mult la legăturile familiale. Thalía și-a amintit vorbele pe care tatăl său i le-a spus în copilărie, atunci când visa ca fiica sa să studieze la Harvard. Artista i-a dedicat astfel un moment special.

Thalía poartă o rochie neagră cu decolteu și zâmbește, are părul lung, desprins

Thalía, în cadrul People En Espanol. 18 oct. 2015

Getty Images

Thalía a demonstrate că încă își ține anumite amintiri la loc de cinste. Printre acestea se numără și memoria tatălui său care a încetat din viață pe când vedeta avea doar 6 ani. A ținut un discurs în fața studenților de la Harvard, acolo unde participat în calitate de impresar și femeie de afaceri.

Thalía a ajuns la Harvard și i-a dedicat un mesaj special regretatului său tată

Interpreta piesei “Amor a la mexicana” a ținut un discurs în fața studenților de la Harvard, una dintre cele mai prestigioase instituții din lume. Potrivit People en Español, în cadrul Latin American Bussiness Conference, vedeta și-a prezentat cariera de-a lungul timpului, dar a dezvăluit și care au fost piesele ce au influențat-o până în prezent. A povestit cum a fost să intre pe o piață internațională cu un produs propriu, dar a vorbit și despre influența mediilor de comunicație și despre puterea pe care femeile din lumea latino o au în carierele pe care și le propun la nivel global.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu câteva ore înainte de a se prezenta la eveniment, organizat de Harvard Bussiness School și MIT Sloan School of Management, Thalía a vorbit pe contul personal de Instagram despre invitația primită. Cu câteva fotografii postate din cadrul prestigioasei academii, vedeta a dezvăluit că regretatul său tată și-a dorit să studieze la Harvard.

Citește și: Thalia, apariție incendiară cu un sutien neîncăpător. Vedeta și-a expus bustul în toată splendoarea

“Tatăl meu a murit când eu aveam șase ani, îmi amintesc foarte puține despre el, dar îmi aduc aminte că petreceam ore în laboratorul lui vorbind despre biologie. El îmi spunea: Într-o zi o să fii o bioloagă faimoasă, vei merge la Harvard pentru a studia.” Nu sunt bioloagă, dar sunt faimoasă și m-am dus la Harvard în calitate de impresar. Îți dedic asta, tată! Ce onoare să fiu invitată ca și Speaker în cadrul conferinței Latin American Business Conference 2023. Să pot să-mi împărtășesc experiența, traiectoria mea și să vorbesc cu minți foarte mari despre afacerile mele, mă umple de bucurie și mândrie.”, a scris artista.

Thalía a rămas afectată de moartea tatălui său

Din 1993, vedeta a reușit să-și construiască un adevărat imperiu. De la proiectele pe care le are cu linia de îmbrăcăminte, până la afacerile cu parfumuri. Postarea din mediul online a fost apreciată de tot mai multe vedete, printre care soțul său Tommy Mottola, nepoata sa, Camila Sodi, dar și Anahí sau Itatí Cantoral.

Citește și: Anii ‘90, perioada de glorie pentru Regina Telenovelelor. Imagini de arhivă cu Thalia la începutul carierei sale

În octombrie 2020, Thalía a vorbit despre moartea tatălui său ce a reușit să aducă un gol imens în viața sa, dar care a învățat-o multe lucruri importante în viață.

“Era bolnav, în fiecare zi mai bolnav. Ultima oară când l-am văzut era în camera lui conectat la multe mașini și mama mi-a zis să-mi iau rămas bun, dar eu nu știam. A murit și eu am crescut că dragostea mea, faptul că l-am pupat pe obraz, l-a omorât. Asta înseamnă foarte mult pentru o fetiță de 6 ani. Și de atunci am început cu boala obsesiv compulsivă.”, a dezvăluit vedeta. Potrivit Laurei Zapata, sora vitregă a artistei, Ernesto Sodi și-a pierdut viața în urma unei ciroze hepatice.

În articolul

Thalía a ajuns la Harvard și i-a dedicat un mesaj special regretatului său tată. Artista a suferit o mare pierdere la vârsta de 6 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x