Thalia a dezvăluit cum arată întregul său antrenament. Vedeta face zilnic aceste exerciții si arată incredibil la 50 de ani

Publicat pe 11.04.2022 la 20:22 Actualizat pe 11.04.2022 la 20:22

Thalia arată fenomenal la vârsta de 50 de ani. Ea reușește să surprindă cu fiecare apariție datorită aspectului său adolescentin. Actrița este foarte generoasă și a arătat fanilor ce exerciții face ea pentru a arăta incredibil.

Thalia

Getty

Nu este niciun secret pentru nimeni că diva latino este una dintre cele mai sexi femeie cunocute la nivel internațional. Timpul pare să fi stat în loc pentru celebra actriță și cântăreață, care la vârsta de 50 de ani arată incredibil de bine.

Ce exerciții face Thalia zilnic pentru a se menține în formă

Acele ceasornicului par să nu se fi mișcat pe axa timpului, Thalia fiind aceeași persoană unu la unu, cu adolescenta care în urmă cu aproximativ trei decenii făcea primii pași pe scena muzicii și a cinematografiei.

Mulți cred că intervențiile estetice ar sta la baza “tinereții fără bătrânețe”, însă de-a lungul timpului ea a clarificat un aspect important legat de aspectul său fizic. Pe lângă gena sa, ea pune sănătatea sa pe primul loc înainte de toate.

Thalia duce un stil de viață sănătos, face sport constant și are o alimentație echilibrată, bogată în alimente “vii”, adică legume și fructe. E a arătat deseori cum arată mesele și gustările pe care le ia, ba chiar a scris o carte despre cum să ai un stil de viață sănătos, nu doar o dietă care să-ți mențină silueta.

După cum spuneam , sportul joacă un rol important în viața sa și de curând a arătat fanilor cum arată o zi de antrenament, lucru care i-a bucurat pe fanii, ei putând să se inspire din stilul de viață al vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Thalia și Tommy Mottola și-au făcut apariția la un eveniment și camerele nu s-au mai desprins de ei. Cât de frumoși sunt împreună

De asemena, echilibrul mental și emoțional, momentele de recreere și reconectare la sine și la Divinitate sunt importante în viața vedetei, ea expunând aceste aspecte de multe ori în mediul online.

Citește și: Thalia a dezvăluit tratamentele faciale la care apeleaza pentru a arata impecabil la 50 de ani

În spatele unui trup perfect la o vârstă atât de înaintată și pentru o femeie care a adus pe lume și copii reprezintă un efort, dar un efort calculat și adunat pe toate planurile: mental, emoțional, fizic, familial și profesional.

Artista atrage atenția de fiecare dată când apare în public, datorită felului în care arată, încât nimeni nu își poate da seama care este cu adevărat vârsta ei la prima vedere. Trecută deja de anii tinereții, Thalia pare că vrea să se opună trecerii timpului.

În articolul

Thalia a dezvăluit cum arată întregul său antrenament. Vedeta face zilnic aceste exerciții si arată incredibil la 50 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x