Thalia și Tommy Mottola și-au făcut apariția la un eveniment și camerele nu s-au mai desprins de ei. Cât de frumoși sunt împreună

Publicat pe 08.04.2022 la 15:17 Actualizat pe 08.04.2022 la 16:52

Thalia și Tommy Mottola și-au făcut apariția la un eveniment și au surprins pe toată lumea. Ce ținute au îmbrăcat.

Thalia și Tommy Mottola în cadrul lansării Thalia Sodi Collection. 4 martie 2015

Getty

Thalia, îndrăgită vedetă la nivel internațional, care a făcut cariera atât în muzică, cât și în actorie trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea, relație care mult timp a fost considerat controversată.

De curând aceasta s-a afișat la un eveniment alături de soțul său, Tommy Mottola și a bifat o apariție imperială. Thalia trăiește o poveste de dragoste incredibilă cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 72 de ani – o poveste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În interviuri date de-a lungul anilor, Thalia s-a apărat de acuzațiile potrivit cărora s-a căsătorit cu Tommy Mottola din interese financiare: „Aveam bani și înainte! Călătoream cu avioane private și înainte! Nu m-a îmbogățit el. Eram deja celebră când l-am cunoscut. Ne-am căsătorit din iubire”, a spus ea.

Thalia și soțul ei, Tommy Mottola, au doi copii împreună: o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 12 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 9 ani.

Thalia dezvăluie secretele căsniciei cu Tommy Mottola. Cum reușesc cei doi să țină flacăra aprinsă după 21 de ani

După 21 de ani de când au devenit soț și soție, Thalia și Tommy Mottola se pot mândri cu o familie frumoasă și întregită. Cei doi au împreună doi copii, Sabrina și Matthew și în ciuda faptului că au fost ținta atacurilor pe internet, iubirea lor a triumfat mereu.

Cum anii au trecut atât de repede, pe buzele tuturor stă o întrebare importantă: Care este secretul căsniciei celor doi? Thalia a vrut ca fanii ei să nu aibă parte de niciun secret din partea lor, așa că a dezvăluit totul.

Citește și: Thalia, imagini emoționante din copilărie în preajma Crăciunului. Videoclipul nostalgic pe care l-a postat artista în online

“Să ne iubim și să ne respectăm așa cum suntem, fără măști, fără nimic, fără pretenții.”, a declarat Thalia, conform univision.com. Pe această idee a mers artista de fiecare dată când a fost întrebată cum reușește să rămână la fel de îndrăgostită de soțul ei în ciuda trecerii timpului.

Un exemplu elocvent poate fi văzut chiar la aniversarea căsniciei celor doi când Thalia i-a mulțumit lui Tommy Mottola pentru iubirea pe care i-o oferă indiferent de situație, “romantică, visătoare, nebunatică și pasionată de viață.”

Citește și: Thalia, imagini emoționante din copilărie în preajma Crăciunului. Videoclipul nostalgic pe care l-a postat artista în online

Interpreta melodiei “Amor a la Mexicana” a mărturisit că soțul ei este îndrăgostit de prezența acesteia în videoclipurile muzicale pe care le lansează și întotdeauna o urmărește cu interes. În 2017, Thalia a mai făcut o mărturisire.

În articolul

Thalia și Tommy Mottola și-au făcut apariția la un eveniment și camerele nu s-au mai desprins de ei. Cât de frumoși sunt împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x