Thalia, apariție sobră pe rețelele de socializare. Fanii au fost surprinși să o vadă așa pe "Regina telenovelelor"

Publicat pe 17.09.2022 la 11:45 Actualizat pe 17.09.2022 la 12:08

Thalia, “Regina Telenovelelor”, a bifat o apariție sobră pe rețelele de socializare, diferită de tot ceea ce fanii au văzut la ea până acum. Imaginea de revistă a fost publicată în mediul online și a captat privirile ca un magnet.

Thalia

Getty

Thalia este una dintre cele mai iubite figuri publice pe plan internațional. Ea a cucerit publicul din România cu participarea sa în telenovela “Sărmana Maria” și de acolo a reușit să rămână întipărită în memoria a milioane de persoane.

Ea a surprins de fiecare dată cu aparițiile sale și s-a impus ca o divă în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, la vârsta de 51 de ani arată incredibil de bine și are un stil de viață impecabil, care o ajută să-și păstreze nu doar formele din tinerețe, cât și chipul lipsit de imperfecțiuni.

Thalia a trage atenția cu o apariție sobră în cadrul revistei Marie Claire

Anii par să fi stat pe loc pentru Thalia, considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei de la nivel mondial. E și-a construit o imagine extrem de strălucitoare și luminoasă, iar culorile vii i-au încununat fiecare apariție, de aceea ultima sa postare a atras atenția în mod special.

Putem vedea o Thalia sobră, cu haine negre, care își ascunde chipul și trupul sub lărgimea elementelor vestimentare. În cadrul unei ședințe pentru celebra revistă Marie Claire, ea și-a dezvăluit o latură ascunsă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Thalia a pozat pentru coperta revistei Marie Claire, o publicație lunară pentru femei din Franța, fondată în anul 1937 și relansată în 1954. Revista apare în 29 de ediții internaționale, în 15 limbi și are peste 15 milioane de cititori în lume.

Citește și: Albumul care a făcut-o celebră pe Thalia pe cinci continente. Detaliile din spatele reușitei colosale

Revista Marie Claire este prezentă și în România, din aprilie 2008, însă extrem de cunoscută este în străinătate acolo unde celebritățile își doresc să apară.

Citește și: Ce avere fabuloasă are Thalia, după aproximativ 30 de ani de carieră. "Regina telenovelelor" și-ar putea permite orice

În articolul

Thalia, apariție sobră pe rețelele de socializare. Fanii au fost surprinși să o vadă așa pe "Regina telenovelelor"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x