Thalía sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului “2002”. Ce a postat vedeta în mediul online

Publicat pe 23.05.2022 la 12:31 Actualizat pe 23.05.2022 la 13:30

Thalía sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului “2002” printr-un videoclip emoționant postat în mediul online. Ce a scris actrița pentru milioanele de fani care i-au fost alături încă de la început.

Thalía poartă o rochie neagră cu mâneci lungi, zâmbește și are un machiaj de seară

Thalía în cadrul Clive Davis 90th Birthday Celebration. 6 aprilie 2022

Profimedia Images

Thalía sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului “2002” și își uimește fanii din mediul online cu imagini inedite de la vremea respectivă. Mesajul pe care vedeta l-a lăsat în dreptul videoclipului a reușit să emoționeze pe toată lumea.

Se numără printre cele mai îndrăgite artiste din lume și în ciuda trecerii timpului continuă să aibă o carieră de succes. La momentul actual, Thalía își dedică cea mai mare parte a timpului relației construite cu cei care o îndrăgesc pe rețelele sociale.

Thalía sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului “2002”

Thalía a înregistrat cel de-al optulea album de studio între anii 2001 și 2002. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe latine, dar și una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. Are 50 de ani, însă timpul pare că a stat în loc pentru ea. Cu toate acestea, există momente în care vedeta își aduce aminte de cele mai importante momente în cariera sa.

Unul dintre acestea a fost lansarea albumului „2002”, acum 20 de ani. Postarea realizată de artistă i-a înduioșat pe fani, aceștia lăsând mii de comentarii de apreciere pentru îndrăgita vedetă. Peste 30 de mii de aprecieri au continuat să ofere internauții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu-mi vine să cred că au trecut 20 de ani de la lansarea acestui disc. Mi-a deschis nenumărate uși, mi-a adus multe amintiri neprețuite și mulți pași pe care i-am făcut în această lume, plină de bucurie. La mulți ani, Thalia 2002! Astăzi sărbătorim și A quien le importa? Care este melodia ta preferată de pe album?”, a scris Thalía pe contul personal de Instagram.

Citește și: Cum arată Gizem Arikan, actrița din "Păsări rănite", într-o zi obișnuită. Look-ul de păpușă care a inspirat doamnele și domnișoarele

“Cea mai bună, fără îndoială”, “Iubesc piesa No me enseñaste”, “Cel mai bun disc al tău”, “Un disc atât de important ce a marcat o parte importantă din viața mea. L-am trăit pe pielea mea. Am plâns, am dansat. Nu pot să îmi aleg o piesă favorită.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Thalía revine pe piața muzicală cu noi proiecte inedite

A făcut furori în anii 2000 și a reușit de nenumărate ori să-și surprindă fani cu noi piese în ritmuri incendiare. Și-a construit o carieră de succes, și-a întemeiat o familie frumoasă, însă chiar și la 50 de ani vedeta își dorește să revină în atenția publicului cu noi proiecte inedite.

Thalía și-a anunțat fanii din mediul online că cele mai bune dintre piesele sale lansate în decursul anilor, vor îmbrăca o nouă formă și vor fi disponibile din nou pe toate platformele sociale. Deși nu mai are nevoie de nicio prezentare, proiectele Thalíei sunt reamintite deseori, asta pentru că fanii își doresc să o revadă pe vedetă ca în tinerețe.

Citește și: Hazar Ergüçlü din “Flăcările Destinului”, într-o rochie transparentă care îi dezvăluie formele de invidiat. Actrița, așa cum puțini au văzut-o

Se bucură de avere, carieră, fericire și familie, însă nu uită să-și surprindă fanii în cele mai neașteptate momente. Thalía și-a început cariera încă de mică și nu degeaba a fost denumită de-a lungul timpului “Regina telenovelelor”. Mamă, cântăreață, actriță, femeie de afaceri, soție și prietenă, Thalía rămâne un exemplu de urmat pentru toate doamnele și domnișoarele care au căutat în imaginea sa un model adevărat de perseverență și putere.

În articolul

Thalía sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului “2002”. Ce a postat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x