Thalía și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a împlinit 52 de ani și a petrecut alături de cei dragi

Publicat pe 29.08.2023 la 10:46 Actualizat pe 29.08.2023 la 11:28

Cântăreața a fost înconjurată de oamenii dragi și a publicat o serie de fotografii în mediul online cu ocazia împlinirii a 52 de ani. Cât de mult a crescut fiul său Matthew.

Thalía poartă părul prins în coc, are breton, zâmbește și poartă un sacou negru cu paiete

Thalía și-a sărbătorit ziua de naștere

Getty Images

Thalía a fost înconjurată de familie și prieteni cu ocazia împlinirii a 52 de ani. Vedeta a ținut să posteze o serie de fotografii în mediul online, acolo unde comunică în permanență cu fanii din lumea întreagă. Într-una dintre imagini apare și fiul său Matthew. Tânărul a crescut și astăzi este un tânăr în toată firea.

Thalía și-a sărbătorit cea de-a 52-a zi de naștere

Diva a petrecut într-un restaurant cu specific italienesc din New York alături de Lili Estefan și membrii familiei. În postările urcate pe pagina personală de Instagram, s-a observat fără doar și poate bucuria de pe fața vedetei. A primit un tort simplu, cu un mesaj de culoare roz inscripționat pe el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce norocoasă să-mi petrec ziua de naștere alături de persoane pe care le iubesc profund. Tommy Mottola și al meu Matthew, corul special din restaurant cântându-mi în stil italienesc, a fost minunat! Vă mulțumesc tuturor pentru atât dragoste, pentru că m-ați înconjurat cu iubire și m-ați lăsat să fiu așa cum sunt. O să dorm cu un zâmbet uriaș pe față și să continui să celebrez.”, a scris artista într-una dintre postări.

Citește și: Thalía a ajuns la Harvard și i-a dedicat un mesaj special regretatului său tată. Artista a suferit o mare pierdere la vârsta de 6 ani

Fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume, are până în prezent peste 20 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde a publicat până acum peste 10 mii de imagini și filmulețe. Înainte de a sufla în lumânări, Thalía nu a uitat să-și pună o dorință. Soțul său, Tommy Mottola și fiul Matthew au însoțit-o în cadrul petrecerii, doar fiica Sabrina a lipsit. Prietenii buni Thomas Hilfiger și Dee Ocleppo nu au putut să lipsească din cadrul evenimentului.

A revenit în sânul familiei înconjurată de toată dragostea familiei, a prietenilor și a fanilor și a declarat că va continu să-și sărbătorească ziua și în perioada ce urmează.

Mesajul pe care l-a lăsat Tommy Mottola pentru Thalía

Tommy Mottola nu putea să lase ziua de naștere a faimoasei sale soții să treacă fără a-i dedica un mesaj cu totul special.

Citește și: Thalía suferă de boala Lyme și dislexie. Diva muzicii latino a trecut de-a lungul timpului prin nenumărate episoade nefaste

“La mulți ani, Thalia! Dumnezeu să te binecuvânteze Cuco în această zi specială în care te-ai născut! Ai adus lumină și iubire și forța ta frumoasă și energia ai dăruit-o mie și familie tale. Sunt atât de norocos că tu, îngerul meu, ai căzut în brațele mele. Toată viața mi s-a schimbat și toată însemnătatea pe care i-am oferit-o de-a lungul timpului. Totul este datorită ție. În fiecare zi ești aici pentru mine și pentru copiii noștri frumoși cu iubire și zâmbete și ești mereu optimistă, în fiecare zi mă lași să fiu eu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Te iubesc și o să fiu cu tine până la infinit și după el. Toată dragostea, pentru totdeauna și mereu!”, a scris Tommy Mottola.

Printre mesajele primite, cel de la Anahí a reușit de asemenea să atragă atenția în mediul online.

“Regina mea! Cea mai! La mulți ani! Sper ca viața să-ți fie atât de frumoasă pe cât o meriți, tu și inima ta. Sănătate, sănătate, sănătate! Te iubesc!”, a scris artista RBD.

În articolul

Thalía și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a împlinit 52 de ani și a petrecut alături de cei dragi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x