Tolga Mendi din Jumătatea mea mai bună spune că personajul său Selim îi seamănă în totalitate. Ce a declarat actorul turc

Publicat pe 18.02.2024 la 15:30 Actualizat pe 18.02.2024 la 10:15

Tolga Mendi le mărturisește fanilor că există mai multe asemănări între personalitatea sa și cea a personajului pe care îl interpretează pe micile ecrane.

Tolga Mendi poartă un tricou gri

Tolga Mendi din Jumătatea mea mai bună spune că personajul său Selim îi seamănă în totalitate

Happy Channel

Tolga Mendi joacă rolul de protagonist în serialul Jumătatea mea mai bună alături de Ozge Yagiz. Actorul a devenit cunoscut și apreciat în lumea întreagă, iar cei mai mulți dintre fani se întreabă cum reușește să joace un astfel de personaj.

Tolga Mendi din Jumătatea mea mai bună spune că personajul său Selim îi seamănă în totalitate

Serialul Jumătatea mea mai bună o aduce încă o dată în atenția fanilor pe îndrăgita Ozge Yagiz din Jurământului. Aceasta joacă alături de Tolga Mendi, actorul ce interpretează personajul Selim Kutlusay. Într-un interviu recent, și-a descris personalitatea și a suprapus-o cu cea a bărbatului pe care telespectatorii îl văd de fiecare dată pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Chiar și în viața mea reală m-am gândit, cum ar proceda Selim în aceste momente?”, a spus actorul. Tolga Mendi, unui dintre actorii care fac parte din distribuția seriei Jumătatea mea mai bună, interpretează personajul Selim. Are peste 900 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 100 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată îmbrăcat casual, într-o pereche de blugi și tricou deschis la culoare.

Citește și: Cine este Tolga Mendi, protagonistul din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Află detalii despre îndrăgitul actor

Selim este un tânăr ce își pierde mama la vârsta de 13 ani. Succesul său a fost pus de-a lungul timpului sub semnul întrebării, dat fiind faptul că a fost nevoită să locuiască alături de un tată alcoolic și de cele mai multe ori și-a neglijat studiile. Tolga Mendi spune că a lucrat intens pentru a se pregăti în vederea acestui personaj. S-a arătat entuziasmat încă din prima zi în care a citit scenariul din Jumătatea mea mai bună.

“În timp filmărilor încerc să gândesc ca și Selim și să mă comport ca el. Chiar și în viața reală mă întreb uneori ce-ar face personajul meu. Am petrecut mult timp cu personajul înainte de a se filma.”, a spus actorul.

Cum s-a pregătit Tolga Mendi pentru rolul din Jumătatea mea mai bună

Actorul spune că a luat lecții de înot și baschet pentru a juca diverse scene din serialul turcesc Jumătatea mea mai bună.

“Sportul făcea deja parte din viața mea, dar am avut un pic mai multă presiune datorită lui Selim.”, a spus acesta. Cu o distribuție de excepție și scene pe măsură, serialul a fost încă de la început un succes. Printre actori se numără zge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli.

Citește și: Curiozități despre Emre Bey din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Tot ce nu știai despre actorul turc

Tolga Mendi face parte din distribuția seriei Jumătatea mea mai bună. A fost apreciat încă de la început pentru performanța sa. Născut pe 23 martie 1993, acesta și-a început cariera din 2015. A jucat în seriale precum Iubire ascunsă. Ca și celebritate, singurul dezavantaj pe care îl găsește actorul în prezent este legat de iubirea pe care o are pentru mâncare. Se consideră un gurmand.

“Există un singur dezavantaj pentru mine. Sunt un bărbat căruia îi place să mănânce. Dacă cineva îmi cere să fac o poză, gura mea e uleioasă.”, a spus actorul.

În articolul

Tolga Mendi din Jumătatea mea mai bună spune că personajul său Selim îi seamănă în totalitate. Ce a declarat actorul turc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x