Traiectoria lui Eduardo Palomo de-a lungul timpului și tristul său final. Cum arată cei doi copii pe care i-a lăsat în urmă

Publicat pe 19.07.2022 la 16:16 Actualizat pe 19.07.2022 la 16:55

Traiectoria lui Eduardo Palomo a fost presărată cu succes și multă iubire. Cu toate acestea, sfârșitul lui tragic a reușit să aducă doar tristețe în sufletele celor care l-au îndrăgit. Cum arată acum cei doi copii pe care i-a lăsat în urmă și cum îi readuc la viața numele tatălui lor.

Eduardo Palomo poartă o cămașă neagră și are părul lung și desprins

Eduardo Palomo. 21 iulie 2000

Profimedia Images

Numele lui Eduardo Palomo a rămas și astăzi în memoria tuturor celor care l-au îndrăgit. Cu toate că a încetat din viață în 2003, cei doi copii ai săi au încercat să-i ducă numele mai departe prin meseria pe care o practică la momentul actual. Amândoi se bucură de recunoaștere internațională și merg pe aceeași pași ca ai tatălui lor. Fiona și Luca reușește de fiecare dată să-i readucă numele la viață și să-i onoreze viața.

Traiectoria lui Eduardo Palomo de-a lungul timpului și tristul său final

Eduardo Palomo a rămas și astăzi unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. A reușit să marcheze lumea televiziunii și a cinematografiei și a lăsat moștenire copiilor săi talentul pe care aceștia au reușit fără doar și poate să îl ducă mai departe. Dacă fiica actorului, Fiona, este o actriță pe drumul succesului ca și tatăl ei, Luca este preocupat de muzică și tot ceea ce reprezintă această artă.

Faimosul actor a murit pe 6 noiembrie 2003 după ce a leșinat în timp ce se afla într-un restaurant alături de soția sa Carina Ricco și un grup de prieteni. Cu toate că medicii au încercat să-l resusciteze, nu s-a mai putut face nimic pentru ca acesta să rămână în viață. A murit chiar la spital. Astfel traiectoria profesională a lui Eduardo Palomo a devenit punct de reper pentru mulți actori la început de drum. Acesta a jucat în telenovela “Corazon Salvaje” alături de regretata Edith Gonzalez, dar și de Ana Colchero și Ariel Lopez Padilla, acolo unde a interpretat unul dintre cele mai iubite roluri ale sale, “Juan del Diablo”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea a jucat și în “Alcanzar una estrella II”, „La Picara Sonadora” și “Ramona”. A jucat în filme importante precum „Rojo amanecer”, “La mujer de Benjamin”, “Cronica de un desayuno” și “Un dia sin mexicanos”. De asemenea, un detaliu pe care mulți nu l-au cunoscut o bună perioadă de timp, Eduardo Palomo a fost vocea lui “Tarzan” pentru Disney.

Citește și: Sebastian Rulli gătește la bustul gol. Actorul a ieșit în curte, la un grătar, dar și-a înnebunit fanele de pe rețelele sociale

De-a lungul timpului, numele său a fost readus în atenția publicului grației artistei Carina Ricco. Aceasta a ținut în fiecare an, pe 13 mai, să lase câteva cuvinte emoționante în memoria celui care a fost soțul său și tatăl celor doi copii.

Numele lui Eduardo Palomo este dus mai departe de către copiii săi

Mesajele artistei reușesc întotdeauna să-i emoționeze pe fani, asta pentru că dragostea dintre cei doi a impresionat încă de la început.

“Slăbuțule, astăzi ca întotdeauna ești în inimile noastre. Iubirea ta pentru viață, pentru artă și pentru oameni în general continuă să ne inspire. Focul creației tale este prezent în drumul nostru mereu. Timpul nu șterge culorile și zâmbetul pe care muzica ta le creează.”, a scris Carina Ricco în mediul online în 2021.

Citește și: Thalía a salvat un șoarece de câmp de la înec și a filmat întreaga întâmplare. Videoclipul a ajuns viral pe internet

Deși nu este amintit pentru muzica sa, Eduardo Palomo și-a încercat norocul pe scenă în 1993 cu un album intitulat “Mover el tiempo”. Astfel, actorul a continuat cu rolurile sale în care a pus întotdeauna mai mult suflet decât în orice alt proiect. Eduardo Palomo mai poate fi urmărit și în “Kingpin”, producție ce a vrut să fie succesul său de la Hollywood.

În prezent, Fiona este cea care îi duce numele mai departe și reușește cu fiecare rol să-și arate talentul pe care l-a moștenit chiar de la tatăl său.

În articolul

Traiectoria lui Eduardo Palomo de-a lungul timpului și tristul său final. Cum arată cei doi copii pe care i-a lăsat în urmă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x