Ultimul concert RBD din cadrul turneului Soy Rebelde Tour. Ce mesaje emoționante le-au transmis artiștii fanilor

Publicat pe 22.12.2023 la 17:39 Actualizat pe 22.12.2023 la 18:24

A avut loc ultimul concert din cadrul turneului Soy Rebelde Tour cu un show incendiar pe Stadionul Azteca din Ciudad de Mexico. Artiștii au făcut un adevărat spectacol în fața fanilor înfocați.

artiști stau unul lângă celălalt

RBD pe stadionul Azteca din Ciudad de Mexico în cadrul ulimului concert din turneul Soy Rebelde 2023

Profimedia Images

Formația RBD a fost, este și va rămâne una dintre cele mai îndrăgite grupuri din Mexic. Înfiinfață odată cu telenovela Rebelde, a reușit să aducă emoție în rândurile fanilor din lumea întreagă. Ultimul concert din cadrul turneului Soy Rebelde a avut loc în Ciudad de Mexico pe stadionul Azteca.

Ultimul concert RBD din cadrul turneului Soy Rebelde Tour

După o perioadă emoționantă plină de concerte incredibile, RBD și-a încheiat turneul cu un show în Ciudad de Mexico pe data de 21 decembrie. Într-o prezență impecabilă pe stadionul Azteca, Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Christopher Uckerman și Christian Chávez au cântat pentru ultima oară alături de fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La finalul anului 2022 s-a vorbit pentru prima oară despre o posibilă revenire a formației RBD pe scenă. În iarna aceluiași an s-a anunțat oficial că turneul Soy Rebelde va avea mai mult de 30 de concerte programate.

Citește și: Ce trebuie să știi despre ultimul concert RBD pe stadionul Azteca din Mexic. Turneul Soy Rebelde se încheie pe 21 decembrie

În august 2023, RBD și-a început turneul cu primul concert în EL Paso. Au rmat show-uri în New York, Houston, Denver, Chicago, Orlando, Miami, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, printre altele. În cadrul concertelor din Brazilia, formația a întâmpinat mici probleme organizatorice. Anahi a fost nevoită să părăsească scena din cauza problemelor de sănătate. A avut o infecție la rinichi, însă a reușit să se prezinte pentru următorul concert alături de colegii și prietenii săi.

Ultimele reprezentații au avut loc în Guadalajara, Monterrey și Ciudad de Mexico pe data de 21 decembrie 2023. Grație turneului Soy Rebelde, artiștii au putut demonstra că în ciuda absenței de 15 ani, fanii nu i-au uitat nicio secundă și astfel s-au afirmat încă o dată. Acum toată lumea se întreabă dacă formația RBD va mai avea un viitor. Pe 25 decembrie, artiștii vor lansa documentar special Por siempre RBD, acolo unde pot fi urmărite cele mai importante momente din cadrul turneului.

Cum știm dacă va mai exista formația RBD în viitor

Maite Perroni a vorbit despre experiența pe care a trăit-o pe scenă după 15 ani, de data aceasta și în postura de mămică. A rămas surprinsă de faptul că noile generații îndrăgesc la fel de mult grupul RBD și au reușit să-și creeze propriul set de emoții cu toate că nu au făcut parte încă de la început din această călătorie incredibilă care se numește Rebelde.

Citește și: Anahí surprinde cu o fotografie alături de familia extinsă. Cum arată sora sa vitregă și cât de multă seamănă

În final, artista RBD a punctat că show-ul de pe stadionul Azteca va fi ultimul. A lăsat totuși o umbră de speranță în rândurile fanilor și s-a arătat plină de emoție.

“O să vedem ce ne aduce destinul și viața.”, a spus aceasta. Până în prezent nu s-a anunțat niciun fel de colaborare nouă pentru RBD. În 2006, grupul RBD oferea primele reprezentații în SUA, dar și filmau ultimele episoade din telenovela Rebelde. Fiecare dintre artiști a ținut să lase câteva cuvinte în mediul online la finalul turneului pentru ca fanii să-și amintească pentru totdeauna momentele trăite alături de ei.

“Fără oameni și fără tot acest sprijin, această forță și această dragoste nu ar fi posibilă. Nu doar pe stadionul Azteca, ci tot turneul a fost un real succes.”, a spus Maite Perroni, arată mx.hola.com.

În articolul

Ultimul concert RBD din cadrul turneului Soy Rebelde Tour. Ce mesaje emoționante le-au transmis artiștii fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x