Ultimul episod din Agenția de talente și sentimente vine cu emoții. Care au fost cele mai frumoase momente din îndrăgitul serial

Publicat pe 20.06.2023 la 10:33 Actualizat pe 20.06.2023 la 11:45

Ultimul episod din Agenția de talente și sentimente se vede astăzi de la 23:00, la Happy Channel. Personajele îndrăgite își vor finaliza istoriile într-un moment plin de emoție.

Ahsen Eroğlu și Ahsen Eroğlu stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Deniz Can Aktaş și Ahsen Eroğlu din Agenția de talente și sentimente

Happy Channel

Dacă ar fi să judecăm serialele turcești după modul în care sunt realizate, povestea, actorii și tot ceea ce se întâmplă cu adevărat pe micile ecrane, atunci Agenția de talente și sentimente s-ar încadra la o istorie magnifică. Nu este o producție specifică Turciei, dar a reușit încă de la început să impresioneze audiența.

Ultimul episod din Agenția de talente și sentimente vine cu emoții

Într-o agenție de talente din Istanbul, oamenii de acolo se chinuie peste măsură să-și mențină clienții fericiți și afacerea la un nivel ridicat. Agenții jonglează astfel cu situații de viață, atât în viața profesională cât și în cea personală spune imdb.com. Cu 45 de episoade, a avut premiera pe 25 august 2020 și s-a finalizat pe 11 iulie 2021, arată turkishdrama.com. A avut doi regizori: Ali Bilgin care s-a ocupat de episoadele 1 – 9 și Deniz Celebi Dikilitas care s-a ocupat de episoadele 10 – 45.

Dicle ( Ahsen Eroglu ) este o tânără care a studiat în cadrul unei școli de radio și televizune din Antalya. La scurtă vreme după absolvire, aceasta ajunge la Istanbul pentru a lucra în inima industriei de entertainment. Cu toate că aplică în cadrul mai multor locuri de muncă, nu reușește să găsească ceea ce își dorește. După o lună de căutări își dă seama că nu poate găsi ceva fără recomandări în industrie. Ca o ultimă soluție, decide să se întâlnească cu tatăl său Kirac ( Baris Falay) ce lucrează specific în acest domeniu.

Cu toate că Dicle nu și-a mai văzut tatăl de multă vreme, este decisă să-și ceară ajutorul. Kirac însă nu dorește să-și ruineze viața. A ținut secret faptul că are o fiică. Cu toate acestea, vrea ca Dicle să se reîntoarcă în Antalya și să lucreze în cadrul uneia dintre companiile sale de acolo. Totul este clar, bărbatul are o viață fericită alături de soția Mayda ( Asli Mavitan ) și fiica Beren ( Yaprak Medine).

Citește și: Nazlı Senem Ünal din “Agenția de talente și sentimente” și-a obișnuit fanii cu un look diferit. Vedeta a optat pentru o schimbare radicală

Dicle își dorește să ocupe un post de asistentă chiar în firma din Istanbul. Trebuie să-și demonstreze eficacitatea într-o perioadă de probă de o lună. Dacă își dă demisia sau este concediată, nu mai are dreptul de a lucra într-o altă agenție de talente timp de 2 ani.

Detalii despre serialul Agenția de talente și sentimente

Cu toate că lucrează în condiții dure, Dicle devine extrem de fericită pentru munca prestată. Vrea să-și dovedească abilitățile și să-i demonstreze tatălui său că se poate descurca și fără ajutorul său. Sunt patru agenți care lucrează în această firmă: Kirac, tatăl fetei, Feris ( Canan Erguder), Cinar ( Fatih Artman) și Peride ( Aysenil Samlioglu ). Aceștia au personalități diferite și încearcă în fiecare zi să treacă peste situațiile dificile ce le ies în cale.

Citește și: Rıza Kocaoğlu din “Legea familiei” face parte și din distribuția serialului “Agenția de talente și sentimente”. Cum arată actorul în prezent

Cu toate acestea, munca lor devine din ce în ce mai grea, asta pentru că toți clienții lor sunt populari și au cereri diferite. Dicle devine asistenta lui Feris și începe să lucreze alături de tatăl său în cadrul aceleiași companii. Încearcă din răsputeri să nu dezvăluie faptul că este fiica biologică a lui Kirac.

Dicle îl întâlnește astfel pe Baris ( Deniz Can Aktaș ), un nou actor ce ajunge ca și client în cadrul agenției EGO. Se simt atrași unul de celălalt și vor să nu intre în conflict cu viețile personale și profesionale. Povestea devine complicată odată cu moartea fondatorului companiei ce deține majoritatea acțiunilor.

În articolul

Ultimul episod din Agenția de talente și sentimente vine cu emoții. Care au fost cele mai frumoase momente din îndrăgitul serial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x