Unde alege Alina Boz să-și petreacă timpul liber. A fost fotografiată într-un târg de vechituri

Publicat pe 24.03.2024 la 13:14 Actualizat pe 24.03.2024 la 08:52

În ciuda succesului, Alina Boz demonstrează că preferă să-și petreacă timpul liber într-un mod cât mai simplu. Actrița a fost fotografiată într-un târg de vechituri.

Alina Boz poartă un costum alb și are părul prins

Alina Boz în rolul de protagonistă din serialul turcesc "O poveste cu zâne"

Happy Channel

Alina Boz este una dintre cele mai recunoscute vedete din Turcia la momentul actual. A jucat rolul de protagonistă în Ține-mă de mână, O poveste cu zâne, Furtună pe Bosfor și altele. Pe lângă popularitatea de pe micile ecrane, se bucură de dragostea internauților. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 70 de fotografii și filmulețe.

Unde alege Alina Boz să-și petreacă timpul liber

Recent, vedeta a fost fotografiată într-un târg de vechituri, dar și în alte locații din Turcia. Formează un cuplu cu Umut Evirgen. Cei doi nu își mai ascund relația și cu toate că Alina Boz a preferat să rămână discretă în trecut, de data aceasta își exprimă sentimentele în văzul lumii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îndrăgostiții au cinat alături de Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Eda Gürkaynak și Birkan Sokullu. Nu au ținut să răspundă întrebărilor adresate de jurnaliști. La scurtă vreme de la despărțirea de Mithat Can Özer, Alina Boz s-a afișat cu Umut Evirgen. Acesta și-a expus sentimentele față de vedetă și în prezent toată lumea așteaptă o nouă evoluție a situației.

Citește și: Alina Boz surprinde cu o fotografie romantică alături de partenerul Umut Evirgen. Vedeta din Furtună pe Bosfor nu se mai ascunde

Noii îndrăgostiți au plecat într-o călătorie în Grecia, iar momentele romantice au fost surprinse de Muhsin Akgün. Cele mai noi zvonuri spun că este posibilă o căsnicie în luna noiembrie. Potrivit zvonurilor din Turcia, Alina Boz ar fi refuzat proiectele profesionale dată fiind noua sa relație de iubire.

“Se zvonește că Alina Boz respinge proiecte și a pus unul dintre ele în așteptare pentru că așteaptă o cerere în căsătorie.”, a dezvăluit Ufuk Özcan, arată Medyabar.com. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară ținându-se de mână, însă nu au dorit să ofere explicații suplimentare jurnaliștilor. Umut Evirgen este recunoscut pentru relațiile sale controversate cu vedete precum Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun și Serenay Sarıkaya.

Alina Boz și Çağatay Ulusoy, parteneri pe micile ecrane

Faimoasa vedetă din O poveste cu zâne a jucat alături de Çağatay Ulusoy în serialul "Süslü Korkuluk". Çağatay Ulusoy a jucat rolul unui designer vestimentar și în trecut a dezvăluit că i-ar fi plăcut să joace împreună cu Alina Boz pe platourile de filmare.

Citește și: Totul despre serialul "O poveste cu zâne" cu Alina Boz în rol principal. Detalii despre îndrăgita producție turcească

Cât despre povestea de iubire alături de Umut Evirgen, aceasta s-a concretizat chiar la Paris, într-unul dintre cele mai romantice orașe. Prima fotografie de cuplu a fost postată chiar de către vedeta din Furtună pe Bosfor. Într-o fotografie publicată pe pagina personală de Instagram, Alina Boz a fost comparată cu mama sa, Olga Boz. Fanii s-au grăbit să lase comentarii de apreciere.

“Zici că sunt surori”, “Are frumusețea de la mama ei”, au fost câteva dintre cuvintele internauților. Născută pe 14 iunie 1998 în Rusia, Alina Boz este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A demonstrat în repetate rânduri că este o împătimită a modei, pe lângă actorie. Unul dintre proiectele sale de succes este serialul Ține-mă de mână cu Alp Navruz. Proiectul a fost difuzat și pe Happy Channel. În 2020 a câștigat premiul “Shining Star” în cadrul Golden Butterfly Awards.

În articolul

Unde alege Alina Boz să-și petreacă timpul liber. A fost fotografiată într-un târg de vechituri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x