Viața lui İlhan Şen din serialul Safir. De la sportiv de performanță la unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

Publicat pe 28.08.2024 la 14:42 Actualizat pe 28.08.2024 la 15:32

İlhan Șen se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Află detalii despre viața sa personală și cum a ajuns să se expună în fața lumii.

actor pe platourile de filmare

Ilhan Șen face parte din distribuția seriei Safir

Happy Channel

Ilhan Șen este unul dintre cei mai versatili actori din Turcia la momentul actual. Talentul său se poate observa cu ochiul liber datorită rolurilor pe care le interpretează și le aduce foarte ușor pe micile ecrane. Cu o prezență carismatică și cu o dedicare fără margini, a reușit să-și schimbe traiectoria profesională într-un mod cu totul nou.

Viața lui Ilhan Șen din serialul Safir

Născut în 1987 pe 19 decembrie în Bulgaria dintr-o familie de turci, traiectoria sa din copilărie până în prezent a fost una extrem de interesantă. De la sportiv de performanță a ajuns o figură îndrăgită pe micile ecrane și în mediul online. Tot ceea ce a creat până acum Ilhan Șen din punct de vedere profesional a fost inspirație pentru cei din jur, arată onedio.co.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut în Bulgaria, a avut de-a lungul timpului șansa de a crea legături speciale cu familia sa. Când avea doar doi ani, cei dragi au fost nevoiți să imigreze în Turcia și astfel a început viața sa. Această tranziție a însemnat o situație specială în viața lui Ilhan Șen. Astfel a putut să-și creeze o nouă identitate și reziliență în fața dificultăților, calități pe care le-a reflectat deseori și în cariera sa.

Citește și: İlhan Şen este pregătit să atragă atenția fanilor într-un nou serial. Actorul rămâne printre preferați

De la o vârstă foarte fragedă, Ilhan Șen a dat dovadă de afinitate către sporturi, în principal baschet și fotbal. Și-a etalat abilitățile în cadrul unor echipe de club și în cele din urmă a ajuns să joace la Fenerbahce. Stilul său competitiv și dedicarea l-au ajutat să continuie cu această carieră care i-a oferit nenumărate beneficii în viitor.

Școala a urmat-o în Istanbul, ca mai apoi să studieze la o facultate tehnică. A absolvit cu o diplomă de inginer constructor, demonstrând că este dedicat și învățăturii pe lângă planurile sportive. La vârsta de 17 ani, acesta s-a îmbarcat într-o nouă aventură, modellingul.

Tranziția lui Ilhan Șen către actorie

A intrat în cadrul prestigiosului concurs Cel mai bun model al Turciei, competiția din 2008, acolo unde a primit premiul pentru Cel mai bun model de costume de baie. A revenit un an mai târziu în același loc și a primit premiul cel mare de această dată. În același an, a participat în cadrul Cel mai bun model din lume, concursce a avut loc în Bulgaria. A ajuns să primească premiul Cel mai bun model din Europa.

Citește și: İlhan Şen ține să-i facă dreptate personajului principal din serialul Safir. Despre ce este vorba

După ce și-a finalizat traiectoria de model, a decis să urmeze calea actoriei. Astfel, a fost determinat să studieze în acest sens. În 2018 a avut primul rol de debut într-o dramă istorică numită 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi. Astfel, a putut să-și arate versatilitatea și pasiunea pentru lumea poveștilor. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu diferite branduri, dar și publicații în care apare chiar pe copertă.

Printre producțiile în care a mai jucat de-a lungul timpului se numără 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' (2019), 'Ramo' (2020), and 'Seni Çok Bekledim' (2020).

În articolul

Viața lui İlhan Şen din serialul Safir. De la sportiv de performanță la unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de tramvai în care a murit angajatul SPP. Martorii, terifiați: "Vagonul l-a făcut praf!"
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x