Victoria Ruffo a împlinit 61 de ani. Mesajul pe care i l-a transmis fiul său, José Eduardo Derbez

Publicat pe 02.06.2023 la 12:47 Actualizat pe 02.06.2023 la 13:28

Victoria Ruffo a împlinit 61 de ani și a petrecut pe scenă, alături de colegi și fani. Vedeta a publicat mai multe imagini pe pagina personală de socializare, acolo unde a primit și un mesaj emoționant din partea fiului José Eduardo Derbez.

Victoria Ruffo poartă o bluză închisă la culoare și are părul desprins și negru

Victoria Ruffo a împlinit 61 de ani și a sărbătorit pe scenă alături de colegi și public

Profimedia Images

Regina telenovelelor, așa cum i se mai spune faimoasei Victoria Ruffo, a împlinit pe 31 mai, 61 de ani. Vedeta a sărbătorit pe de-o parte alături de fani și colegi, dar și prieteni și familie. Are o traiectorie impresionantă pe plan profesional și este îndrăgit de fani din toată lumea.

Victoria Ruffo a împlinit 61 de ani și a sărbătorit alături de cei dragi

María Victoria Eugenia Guadalupe Martínez del Río Moreno-Ruffo a împlinit vârsta de 61 de ani pe 31 mai. A fost aproape de prieteni, familie și toți cei dragi sufletului ei. A ținut să posteze și câteva imagini de pe scenă, acolo unde fanii au aplaudat-o fără încetare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent este căsătorită cu fostul guvernator al statului Hidalgo, Omar Fayad Meneses și a apărut pentru prima oară într-o telenovelă în anul 1980. A jucat un rol de antagonistă în “Conflictos de un medico”. Bazată pe cartea Alma y carne scrisă de Caridad Bravo Adamas, a avut 20 de episoade. A jucat rolul “Rosario Reyes”, o tânără cu un caracter puternic.

Citește și: Victoria Ruffo a postat o fotografie rară cu fiica sa. Cum arată Vicky Fayad

Pentru a-și sărbători ziua de naștere, Victoria Ruffo i-a strâns alături pe copiii săi, José Eduardo Derbez și Victoria Fayad, dar și alți oameni apropiați. Actorul a ținut să-I transmit un mesaj mamei sale, cea pe care o admiră și de care arată că este întotdeauna foarte mândru.

“La mulți ani, mama mea! Te iubesc mult și îți mulțumesc pentru atâtea câte mi-ai oferit!”, a scris acesta. Ceea ce a reușit totuși să atragă atenția a fost faptul că Paola Dalay, partenera actorului a ținut și ea să o felicite pe Victoria Ruffo. Astfel, că, tânăra a scris un mesaj care nu a putut trece neobservat de către fani.

“Aw, la mulți ani soacrei mele frumoase”, a spus. Printre faimoșii care au lăsat mesaj s-au au apreciat postarea s-au numărat Alessandra Rosaldo, Mane de la Parra, Jorge El Burro Van Rankin și Yordi Rosado, dar și Andrea Legarreta.

Anuar, fratele lui José Eduardo, a felicitat-o pe mama sa

Cu ocazia zilei sale de naștere, Victoria Ruffo a demonstrat că primește iubire din toate părțile. Felicitarea venită din partea fiului Anuar a fost distribuită în cadrul instastory.

Citește și: Victoria Ruffo a suferit de endometrioză. Vedeta a fost pe punctul de a nu mai avea urmași

“La mulți ani, mama. Te iubesc”, a scris acesta în dreptul unei imagini în care apare cu Victoria Ruffo. Astfel că, vedeta de telenovele celebrează încă un an din viață pe care îl petrecere fericită alături de familie, dar și împlinită pe plan profesional. În prezent, face parte din distribuția operei de teatru Los Amantes Perfectos. Și-a sărbătorit ziua de naștere în turneu, mai precis în Sinaloa.

De-a lungul anilor, Victoria Ruffo a demonstrat că între ea și Jose Eduardo Derbez există o legătură puternică ce nu poate fi distrusă. De mic copil, acesta își amintește de mama sa dându-i sfaturi și încercând să-l ghideze în viață.

“Una dintre marile mele puteri e mama mea. Eu cred că fără ea lumea mea ar fi fost foarte jos.”, a declarat actorul într-un podcast. Acesta recunoaște că își îmbrățișează mama ori de câte ori are ocazia.

În articolul

Victoria Ruffo a împlinit 61 de ani. Mesajul pe care i l-a transmis fiul său, José Eduardo Derbez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x