Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Momentul emoționant a fost publicat chiar de îndrăgostiți

Publicat pe 15.08.2023 la 19:41 Actualizat pe 15.08.2023 la 20:02

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu într-un cadru emoționant pentru amândoi. Imaginile au fost publicate pe paginile de socializare ale celor doi actori.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se sărută și se îmbrățișează

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Instagram/Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz la momentul actual. După o lungă perioadă de timp în care și-au strigat iubirea de fiecare dată, a venit momentul mult așteptat.

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Într-un cadru extraordinar de emoționant pentru amândoi, Vlad Gherman a îngenunchiat și a cerut în căsătorie pe partenera Oana Moșneagu. La finalul spectacolului Îmblânzirea scorpiei, imaginile au fost surprinse atât de fani cât și de colegii prezenți pe scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Timp de doi ani, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au format un cuplu perfect, iar acum cei doi vor deveni soț și soție.

“Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie️

Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim️

Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi.”, a fost mesajul scris de Oana Moșneagu pe pagina personală de Instagram. Din partea sa, și Vlad Gherman a ținut să lase câteva cuvinte mărturie pentru ca acest moment să rămână pentru totdeauna o amintire perfectă.

“Există momente. Și există emoții. Și există momente atât de pline de emoții, încât senzația intensității lor nu se estompează în timp. Iar vinerea de 11 august a fost pentru noi una din zilele acelea care a purtat un astfel de moment. Unul pe care îl punem în sertărașul comun al celor prețioase amintiri. Și îl împărtășim cu voi. Aici pe scurt, într-un vlog postat diseară, mai cu poveste.”, a scris Vlad Gherman.

Cum s-au cunoscut Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Înainte de orice, îndrăgostiții au fost prieteni. Vlad Gherman a văzut-o pe îndrăgita actriță pentru prima oară la castingul pentru serialul “Fructul Oprit”. 2019 a fost anul când cei doi au avut proba pentru producția celebră chiar unul alături de celălalt.

La scurtă vreme după cererea în căsătorie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat la Mioveni, acolo unde a copilărit actrița. Aceștia au vrut ca și părinții ei să cunoască întreaga situație emoționantă.

Vlad Gherman le-a arătat tuturor că viitoare sa soție este și o bună gospodină. Acesta a fotografiat-o în timp ce pregătea sarmale alături de mama sa. De-a lungul perioadei de relației au călătorit în destinații exotice, au avut parte de momente emoționante și s-au bucurat de fiecare moment împreună.

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Are peste 700 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, cont pe care îl administrează cu succes. Până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

Cât despre Cristina Ciobănașu, aceasta s-a bucurat în acest weekend de festivalul Summer Well alături de iubitul ei Alexandru Mureșan și alți prieteni comuni.

În articolul

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Momentul emoționant a fost publicat chiar de îndrăgostiți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x