Vlad Gherman a făcut o demonstrație fanilor la karaoke. Videoclipul care a strâns mii de vizualizări

Publicat pe 05.08.2022 la 16:48 Actualizat pe 05.08.2022 la 17:49

Vlad Gherman a făcut o demonstrație fanilor și și-a arătat talentul muzical într-o sesiune de karaoke. Actorul este pasionat de muzică și reușește să-și uimească admiratorii cu fiecare piesă pe care o scoate.

Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

Vlad și-a început viața de artist la vârsta adolescenței, când juca în serialul “Pariu cu viața” și făcea parte din trupa “LaLa Band”, extrem de iubită de tineri. Acesta a continuat nu doar cu actoria, ci și cu muzica! El lucrează pentru piese care devin imediat virale și în care își transpune viața și emoțiile. Ultima sa producție este “Fără tine”, care a ajuns la 1,5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Talentul său este incontestabil! Actorul are o voce extraordinară și este un adevărat show-man atât pe scenă, cât și pe platoul de filmare.

Vlad Gherman își arată talentul muzical la o sesiune de Karaoke

Vlad se bucură acum de timpul liber după ce a încheiat filmările pentru sezonul 4 al serialului Adela, care va fi difuzat în curând la Antena 1., și face ceea ce îi aduce cea mai mare plăcere: muzica și călătoriile!

De curând acesta a făcut karaoke și a încărcat o filmare pe social media, iar fanii au fost uimiți când au auzit vocea sa fără retușuri!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cât a costat vacanța din Tenerife în care au fost Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Atunci când nu sunt pe platoul de filmare, actorii preferă să treacă de graniță și să se bucure de frumusețile lumii. De data aceasta au ales Tenerife, o destinație de vis, cea mai mare insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, aparținând Spaniei.

După ce au încheiat filmările pentru sezonul 4 Adela, serial ce va fi difuzat în toamană, actorii au decis să treacă granița și să se bucure de vacanța de vară cum se cuvine. Au ales destinația Tenerife, un loc miraculos, unde cerul pare că se unește cu marea, iar priveliștea îți ia ochii.

În articolul

Vlad Gherman a făcut o demonstrație fanilor la karaoke. Videoclipul care a strâns mii de vizualizări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x