Vlad Gherman, despre recomandările pe care i le-a făcut terapeuta lui, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Cât de mult l-au ajutat pe actorul din Adela

Publicat pe 01.12.2021 la 15:31 Actualizat pe 01.12.2021 la 16:43

Vlad Gherman a vorbit în noul său vlog postat pe Youtube despre cum a reușit să își recapete motivația și să treacă mai ușor peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Chiar titlul videoclipului este “Din procesul de vindecare”.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Actorul din Adela vorbește des despre pașii pe care i-a făcut după despărțirea dureroasă de Cristina Ciobănașu. Deși ar fi fost o decizie de comun acord, rănile separării și-au spus cuvântul pentru amândoi.

Cei doi actori au trecut printr-un proces evolutiv și de vindecare, ca mai apoi fiecare să o ia pe căi separate. În prezent, Cristina Ciobănașu și-a găsit liniștea în brațele unui băiat, iar Vlad a confirmat relația lor și s-a declarat fericit.

Cei doi au crescut impreună pe plan profesional și au avut o logodnă superbă.

Cum a reușit Vlad Gherman să treacă mai ușor peste despărțire și să-și recapete motivația

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit”, s-au despărțit după zece ani de relație, în luna februarie a acestui an. Cuplul a trecut prin momente sensibile, iar ambii parteneri s-au dus la ședințe de consiliere psihologică.

Ei bine, Vlad a vorbit pe canalul său de Youtube despre sfaturile pe care i le-a dat psihologa sa pentru a se vindeca. Actorul spune că s-a apucat serios de făcut sport și și-a găsit motivația de a merge mai departe.

“Mi se pare că, în sfârșit, de când m-am despărțit de Criss, am reușit să mă motivez și să găsesc motivația să fiu motivat de o sală. Până acum eram pe mindset-ul (n.r mod de gândire) să arăt bine, ca să mă simt eu bine, sau să se uite cineva la mine sau să-mi dau tricoul jos la filmare să zică cineva -Mamă, biceps, triceps!!- și în ultima perioadă nu mai găseam motivația în nimic”, spune Vlad Gherman.

Acesta spune cât de mult l-a ajutat sportul să evolueze: “Atât fizic, cât și psihic, așa cum am spus mai devreme, te ajută sala foarte, foarte mult. Și terapeuta mea mi-a spus că este foarte bine să fac mișcare, să fac sport. Am început să fac asta și într-adevăr mă simt din ce în ce mai bine”, povestește Vlad.

Cei doi și-au anunțat despărțire printr-un videoclip în care au vorbit deschis despre faptul că au ajuns recent la decizia separării.

Citește și: Cristina Ciobănașu, declarație televizată despre relația ei cu Vlad Gherman, el fiind de față

În articolul

Vlad Gherman, despre recomandările pe care i le-a făcut terapeuta lui, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Cât de mult l-au ajutat pe actorul din Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x