Vlad Gherman lansează o nouă piesă muzicală. Când va fi data la care va putea fi ascultată: "Vă promit un început de an 2022 în forță"

Publicat pe 24.01.2022 la 18:00 Actualizat pe 24.01.2022 la 17:52

Vlad Gherman, celebrul actor din producțiile de succes marca Antena 1, a dezvăluit prietenilor din mediul online noua sa realizare. Ce a pregătit fanilor este strâns legat de evoluția sa profesională.

Vlad Gherman

Antena 1

Deși este cunoscut cel mai mult în calitate de actor, dovadă fiind numeroasele sale filme în care a jucat în fața telespectatorilor, Vlad cochetează și cu muzica, o altă pasiune pe care și-a bazat succesul în carieră.

În primele sale producții acesta era adolescent când apărea pe sticlă și făcea parte din celebra trupa “Lala Band”, care a făcut furori în rândul tinerilor în urmă cu 11 ani. Lala Band a fost o formație de muzică pop rock românească formată în București, lansată în primul său serial de televiziune. Trupa era formată din Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alexia Talavutis, Dima Trofim și mulți alții.

Treptat, trupa s-a destrămat, iar Vlad s-a ocupat mai mult de filme, chiar dacă nu a lăsat niciodată în spate muzica. Însă, în ultimii doi ani acesta și-a readus cea de-a doua pasiune în prim-plan.

Vlad Gherman lansează o nouă piesă muzicală. Când va putea fi ascultată de către fani

Vlad Gherman și-a anunțat fanii încă de pe data de 23 ianuarie 2022 că mai sunt doar 5 zile până la lansarea unei noi melodii. Actorul din Adela a mai lansat o piesă imediat după despărțirea de Cristina Ciobănașu, intitulată “Până să te pierd”, care a avut un real succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul melodiei a ajuns la 2.441.862 de vizualizări din 24 aprilie 2021, până în prezent. Iată că timpul pentru o nouă producție muzicală a sosit și pe 28 ianuarie 2022 urmează să se lanseze o nouă capodoperă muzicală a actorului.

Acesta nu a dezvăluit niciun detaliu despre subiectul melodiei, dar a postat un teaser, iar cei care îl urmăresc sunt nerăbdători să vadă și să audă noile acorduri și creația lui Vlad Gherman, care a trecut vizibil prin foarte multe schimbări de când s-a produs ruptura între el și actrița aceluiași serial, Cristina Ciobănașu.

Vlad s-a transformat din punct de vedere mental, emoțional, și fizic - și-a făcut implant de păr, s-a apucat de sală, face vlog lună de lună și acum mai pune o cărămidă în evoluția carierei sale profesionale pe plan muzical, lansează o nouă piesă.

“Vă promit un început de an 2022 în forță”, a scris Vlad Gherman, iar fanii îl cred pe cuvânt, mai ales că piesa lui vine și imediat după difuzarea primului episod din sezonul 3, Adela.

Sezonul 3 Adela începe pe 27 ianuarie 2022

Cel mai nou sezon al serialului Adela - „Ce-i al tău e și al meu”, va avea premiera tot într-o joi, de la 20:30, la Antena 1. Care e data începerii celui de-al treilea sezon.

Telespectatorii vor afla în sfârșit pe cine a nimerit glonțul tras de senatorul Iftimie la finalul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns: Cine a fost împușcată, Adela sau Andreea? Va dispărea una dintre cele două surori? Cel mai nou sezon al serialului Adela - „Ce-i al tău e și al meu” va avea premiera joi, 27 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1.

„Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!”, a mărturisit Mara Oprea, pentru A1.ro.

În articolul

Vlad Gherman lansează o nouă piesă muzicală. Când va fi data la care va putea fi ascultată: "Vă promit un început de an 2022 în forță"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x