Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri fără perdea în platoul emisiunii Xtra Night Show. Ce spun despre viața în cuplu

Publicat pe 09.06.2022 la 19:19 Actualizat pe 09.06.2022 la 20:04

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au fost invitați în platoul Xtra Night Show unde au discutat despre ultimele episoade ale serialului Adela, dar și despre viața de cuplu.

Oana Mosneagu și Vlad Gherman

Xtra Night Show

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de iubire și fac pași mari în relația lor. Cei doi sunt invitați des în emisiuni Tv și răspund celor mai aprige întrebări.

Ce dezvăluiri au făcut actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman despre viața lor și despre serial

Cei doi au bifat o apariție de senzație în platoul emisiunii și se bucură de succesul avut cu serialul Adela. Vestea bună este că va exista sezonul 4: “Deja simțim presiunea asta și am început să ne întristăm, pentru că sunt doi ani și avem multe amintiri frumoase și prietenii și iubiri. E primul proiect în urma căruia rămân cu multe lucruri”, spune Vlad Gherman.

Oana Moșneagu dezvăluie că filmările pentru al patrulea sezon sunt la final: “Suntem cu filmările aproape de sfârșit. Deja știm cum se încheie povestea”. Despre finalul sezonului al treilea mărturisește: "Ce pot să vă spun e că Andreea nu a ratat. A împușcat pe cineva, a țintit și a și ochit".

Cei doi au vorbit și despre viața de cuplu și cum se descurcă acum de când și-au luat pisică: “Eu sunt și alergic la pisici”, spune Vlad, însă tot el și-a dorit foarte mult acest animăluț de companie.

Cei doi au vorbit și despre cum își împart cheltuielile: "Plătim amândoi".

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a afla mai multe detalii.

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au anunțat că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi erau apropiați de ceva vreme, iar fanii i-au “suspectat” că ar putea fi într-o relație, însă din dorința de a face un anunț special, Vlad și Oana au așteptat momentul lansării piesei “Fără Tine”.

Nu este niciun secret pentru nimeni că Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi actori excepționali, care și-au demonstrat talentul de-a lungul timpului în producții care au avut parte de recunoaștere la nivel național.

În articolul

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri fără perdea în platoul emisiunii Xtra Night Show. Ce spun despre viața în cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x