Vlad Gherman, vacanță alături de prieteni la început de an. Cu ce actriță din “Adela” călătorește

Publicat pe 04.01.2022 la 12:41 Actualizat pe 04.01.2022 la 13:20

Vlad Gherman a încheiat acest an cu o binemeritată vacanță alături de prieteni. Actorul se află la plajă alături de o colegă din “Adela”. Despre cine este vorba.

Vlad Gherman poartă un tricou gri și o jachetă albă

Vlad Gherman, vacanță alături de prieteni la început de an

Instagram/Vlad Gherman

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, carismaticul actor Vlad Gherman a declarat că vrea să-și schimbe viața. S-a apucat de sport și a lăsat toate probleme deoparte pentru a se concentra pe carieră și prietenii apropiați.

De-a lungul timpului, Vlad Gherman a fost văzut mai mereu în compania colegei de platou, Oana Moșneagu. Cei doi au susținut întotdeauna că sunt doar prieteni buni, iar acum imaginile actorului din vacanță stau mărturie. Cu cine a plecat Vlad Gherman în vacanță.

Vlad Gherman, vacanță alături de prieteni la început de an

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat despărțirea la începutul anului trecut, iar toată lumea a rămas șocată. Actrița și-a găsit un nou iubit, însă Vlad Gherman s-a concentrat mai mult pe alte aspecte ale vieții.

La final de an, actorul a plecat în vacanță, departe de agitația orașului, de frig și alte asemenea aspecte. Nu se bucură singur de toate aceste bucurii, ci alături de prieteni care i-au fost alături în nenumărate ocazii. Printre cei cu care călătorește Vlad Gherman se numără și Oana Moșneagu, colega acestuia de pe platourile de filmare “Adela”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi nu au confirmat niciodată o presupusă relație, întotdeauna Oana Moșneagu fiind cea care a subliniat prietenia care s-a creat între colegi. Cu toate acestea, nu este prima oară când actorii sunt surprinși împreună. În ciuda zvonurilor legate de o relație amoroasă cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman nu a încetat să posteze filmulețe și fotografii alături de aceasta, ba mai mult, cei doi întotdeauna sunt prezenți în mediul online.

Acum ceva vreme, Oana Moșneagu spunea că între ea, Vlad Gherman, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev s-a legat o frumoasă relație de prietenie, iar cu toții au încercat să-l spijine pe fostul iubit al Cristinei Ciobănașu atunci când a venit vorba despre despărțire.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, împreună în vacanță

Vlad Gherman nu și-a dorit ca noaptea dintre ani să fie una obișnuită, așa că a decis ca totul să se petreacă la căldură, alături de oameni dragi. Actorul se află în Zanzibar alături de mai mulți prieteni, printre care și Oana Moșneagu, colega lui de platou.

Deși între cei doi există momentan doar o prietenie frumoasă, fanii insistă asupra presupusei lor relații: „Sunteți minunați, “Sunteți frumoși”, „Vacanță plăcută”, „Cu Oana Moșneagu la munte în vacanță..Oare se înfiripă ceva?”.

Peste 10 mii de fani i-au apreciat fotografiile lui Vlad Ghermani și sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre această vacanță. La momentul actual, actorii se află într-o pauză de filmări pentru sezonul 3 al serialului “Adela”.

Vlad Gherman nu a uitat nici de Insta Story, acolo unde le-a arătat internauților cum dansează împreună cu Oana Moșneagu. Postarea a fost însoțită de o inimioară lăsată în dreptul numelui actriței. În ciuda faptului că din gașca de prieteni de pe platourile de filmare “Adela” au lipsit doi membri, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au distrat de minune.

Până la o confirmare oficială a relației celor doi, toate pozele și filmulețe din vacanța lui Vlad Gherman alături de Oana Moșneagu pot fi urmărite pe paginile de socializare ale celor doi.

În articolul

Vlad Gherman, vacanță alături de prieteni la început de an. Cu ce actriță din “Adela” călătorește

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x