William Levy rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Elizabeth Gutiérrez: “Am multe lucruri de spus”

Publicat pe 15.04.2024 la 10:48 Actualizat pe 15.04.2024 la 11:21

Prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personală de socializare, actorul cubanez a oferit o portiță către propria poveste legată de separare. Elizabeth Gutiérrez a oferit deja primul interviu în ipostaza de femeie singură.

actor stă pe scaun și vorbește la microfon

William Levy rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Elizabeth Gutiérrez

Profimedia Images

William Levy rupe tăcerea cu ajutorul rețelelor de socializare. Actorul a lansat un prim mesaj despre despărțirea de mama copiilor săi. În cadrul polemicilor ce l-au înconjurat de-a lungul timpului, a fost Elizabeth Gutiérrez cea care a vorbit pentru prima oară în acest sens, în cadrul unui interviu.

William Levy rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Elizabeth Gutiérrez

Prin intermediul unui mesaj extrem de curajos lansat pe pagina personală de instagram, actorul de origine cubaneză a lăsat o mică portiță înspre ceea ce înseamnă propria variantă a poveștii de iubire pe care a trăit-o cu vedeta din Mexic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am multe lucruri să spun. Am versiunea personală a poveștii. Dar eu niciodată nu aș face niciodată ceva ce ar lăsa-o într-o lumină proastă pe mama copiilor mei.”, a transmis William Levy. A semnalat faptul că va continua să caute liniștea pentru copiii Christopher și Kailey. De asemenea, cariera va fi prioritară în viața sa, așa cum singur a semnalat, arată cei de la univision.com.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez confirmă pentru prima oară despărțirea de Willam Levy. Ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în relația celor doi

“Eu întotdeauna am pus pe primul loc sănătatea mentală a copiilor mei și voi continua să fac asta. Mai mult, ei știu cine sunt eu și adevărul despre tot. O să continui în liniște, mă voi dedica copiilor și carierei. Vă iubesc pe toți.”, a mai scris într-un mesaj. Cu toate că nu a oferit declarații în fața presei, actorul din Rubi a avut o conversație privată cu jurnalistul Lucho Borrego, căruia i-a arătat indignarea față de interviul oferit de fosta sa parteneră pentru revista Hola. Potrivit celor menționate de William Levy, acesta este supărat pentru că “ea s-a victimizat când el nici nu a vorbit”.

“Cum adică a dat totul și eu nimic? Am lucrat ca o familie, nu doar pentru copii, ci pentru că am gândit ca o familie. Se gândește doar la ea, și eu am oferit totul din partea mea, nu doar pentru familie, ci și pentru ea.”, a spus acesta în conversația privată.

În plus, s-a arătat extrem de sigur pe sine atunci când a fos întrebat dacă va relua relația, așa cum s-a mai întâmplat de multe ori în trecut.

“Nu, este definitiv, niciodată n-o să mai iert.”, a spus acesta.

Elizabeth Gutiérrez apare în cadrul unui eveniment public după confirmarea separării de William Levy

Actrița s-a afișat pentru prima oară în fața reflectoarelor după ce a anunțat că nu mai formează un cuplu cu tatăl copiilor săi. Totul a avut loc în cadrul New You Beauty Awards în Miami. Potrivit presei locale, Elizabeth Gutiérrez s-a arătat zâmbitoare și radiantă.

Citește și: Samadhi Zendejas apare alături de William Levy după ce a anunțat că “bebelușul este pe drum”. Elizabeth Gutierrez publică mesaje indirecte

Îmbrăcată într-o rochie mulată de culoare albă, vedeta a defilat mai sigură ca niciodată pe covorul roșu. Ținuta i-a fost completată de pantofi marca Louis Vuitton.

În cadrul mai multor speculații apărute recent, se spune că au existat și altercații domestice între cei doi foști iubiți. În urma separării, William Levy locuiește în altă parte, însă Christopher Levy a plecat alături de el. În același timp, Kailey continuă să locuiască cu mama sa celebră. De-a lungul timpului, actorul a avut mai multe suspiciuni de infidelitate.

În articolul

William Levy rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Elizabeth Gutiérrez: “Am multe lucruri de spus”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x