William Levy și melodia pe care i-a dedicat-o colegei de platou, Samadhi Zendejas. Despre ce este vorba

Publicat pe 18.07.2023 la 12:14 Actualizat pe 18.07.2023 la 13:09

Samadhi Zendejas este persoana care i-a furat inima lui William Levy, actorul apărând foarte fericit în mediul online.

William Levy poartă o cămașă albă și un sacou negru cu mâneci lungi și zâmbește

William Levy și melodia pe care i-a dedicat-o colegei de platou, Samadhi Zendejas

Getty Images

William Levy este un actor care a reușit să fure inimile fanelor de pretutindeni încă de la primele apariții pe micile ecrane. Calitățile sale fizice și actoricești au reușit să-l aducă pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. De când s-a despărțit de Elizabeth Gutiérrez, nu se cunoaște nicio altă relație în viața sa.

Samadhi Zendejas este persoana care i-a furat inima lui William Levy, actorul apărând foarte fericit în mediul online

Cu toate acestea, se pare că inima i-a fost furată de nimeni alta decât colega de platou, Samadhi Zendejas cu care filmează în prezent pentru telenovela Vuelve a mi. Cei doi sunt protagoniștii și de acolo a luat naștere totul. Actrița în vârstă de 28 de ani îl alintă pe William Levy “ojitos bonitos” ( ochișori frumoși), acest subiect fiind intens discutate pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jurnaliștii i-au surprins deja ieșind împreună, însă niciunul dintre ei nu a negat sau infirmat zvonurile până în prezent. William Levy și-a folosit contul de socializare pentru a împărtăși ceva ce a reușit să-i lase pe toți internauții cu gurile căscate. Actorul s-a fotografiat în timp ce cânta și conducea. Melodia aleasă a fost “Amazed” de la Lonestar, ce conține mai multe pasaje romantice.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez vorbește despre infidelitatea actorilor pe platourile de filmare. Mesajul dur pe care l-a transmis: “Nu te comporta ca și cum nu e nimic acolo”

În puținele secunde ale filmulețului, s-a văzut foarte surâzător și motivat și zvonurile spun că ar fi extraordinar de îndrăgostit la momentul actual, arată depor.com. Văzând filmulețul lui William Levy, jurnaliștii locali au revenit la ideea unei idile între actor și colega de platou. Mulți cred de altfel că melodia a fost transmisă special.

Nicinul dintre ei nu a oferit declarații mai departe de subiectul telenovelei la care lucrează în prezent, ceea ce a creat deja o așteptare în rândul fanilor, dar și a mediilor de comunicare specializate pe această temă. William Levy și Samadhi Zendejas sunt protagoniștii telenovelei “Vuelve a mi”, produsă de una dintre companiile cunoscute din Mexic.

Vuelve a mi, telenovela care i-a unit pe cei doi actori

Potrivit zvonurilor apărute încă de la început, cei doi s-ar fi îndrăgostit pe platourile de filmare. Scenele filmate ar fi dezvoltat o pasiune aparte. Telenovela se află încă în proces de filmare și nu există o dată concretă în care va putea fi văzută pentru prima oară. Cu toate acestea, se așteaptă ca în septembrie 2023 să apară pe micile ecrane.

Dacă toată lumea îi cunoaște povestea de viață, dar și traiectoria profesională a lui William Levy, puțini știu detalii despre Samadhi Zendejas, frumoasa actriță în vârstă de 28 de ani. A participat în mai multe telenovele de succes, chiar dacă a putut fi văzută și în diverse concursuri pe micile ecrane.

Citește și: William Levy a publicat o fotografie rară și neretușată alături de fiica Kailey. Ce mesaj i-a dedicat actorul

La nivel internațional a devenit cunoscută cu rolul Jenni Rivera într-o etapă din adolescență în telenovela “Mariposa de barrio”. De asemenea, a avut succes și în producția “Enemigo íntimo”. S-a născut pe 27 decembrie 1994 în Chiapas, Mexic. Din 2009 se află pe micile ecrane, având o traiectorie profesională de succes. Pe rețelele sociale, are conturi personale de Instagra, Facebook și Tik Tok, fiind prezentă alături de prietenii săi virtuali. Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat 50 de fotografii și filmulețe.

Se vehiculează că ar forma un cuplu cu William Levy, celebrul actor pe care l-a cunoscut în cadrul filmărilor pentru Vuelve a mi. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 14 ani, iar acest lucru i-a făcut pe fani să își pună nenumărate întrebări.

În articolul

William Levy și melodia pe care i-a dedicat-o colegei de platou, Samadhi Zendejas. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x