Yağmur Tanrısevsin continuă să aibă succes în serialul “Inimă rănită”. Producția este difuzată în tot mai multe țări

Publicat pe 07.04.2024 la 14:00 Actualizat pe 07.04.2024 la 08:54

Yağmur Tanrısevsin își continuă vacanța însă ecourile serialului Inimă rănită se aud în continuare pe micile ecrane. Fanii din tot mai multe țări o felicită pentru rolul său.

Yağmur Tanrısevsin poartă părul lung, desprins

Yağmur Tanrısevsin joacă rolul de protagonistă în serialul Inimă rănită

Instagram

Yağmur Tanrısevsin s-a născut în 1990 și a început să fie cunoscută official fanilor din lumea întreagă încă din 2012. A reușit să atragă atenția cu rolul Müge în serialul Pis Yedili, dar a interpretat și rolul Melis în serialul Güneşi Beklerken.

Yağmur Tanrısevsin își continuă vacanța însă ecourile serialului Inimă rănită se aud în continuare pe micile ecrane

A câștigat experiență de-a lungul timpului datorită proiectelor pe care a ținut să le încerce, printre cele mai cunoscute fiind serialul Inimă rănită. Producția a fost filmată în Antakya și a avut un total de 32 de episoade. Reamintim faptul că mai multe clădiri au fost distruse în urma cutremurelor care au avut loc la începutul anului în acea regiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce o privește, Yağmur Tanrısevsin a rămas la distanță de luminile reflectoarelor pentru o bună perioadă de timp. În prezent, fanii din străinătate se bucură de prezența sa în cadrul serialului Inimă rănită. Vedeta spune că este oprită pe străzile din Istanbul de către telespectatorii din afara Turciei.

Citește și: Imagini inedite cu Yağmur Tanrısevsin din „Inimă rănită”. Topul momentelor de pe platourile de filmare

“Inimă rănită este urmărit foarte mult în străinătate. Avem un feedback foarte bun. Recent a început să fie difuzat în Spania. Totul merge foarte bine în ceea ce privește cifrele, suntem foarte fericiți.”, a declarat actrița din Turcia. Și-a exprimat afecțiunea pentru fanii care i-au transmis nenumărate mesaje pe rețelele sociale și a punctat faptul că în prezent analizează ofertele din partea producătorilor.

“În prezent negociem pentru proiectele care urmează, nu e nimic clar încă.”, a mărturisit vedeta, potrivit seriesturkish.com. Yağmur Tanrısevsin a reușit să câștige inimile tuturor cu rolul Ayşe în serialul Inimă rănită. Recent a mărturisit că surprizele din partea fanilor urmează să apară și că este pregătită să revină pe micile ecrane din 2023.

“Am fost foarte tristă pentru că am avut o conexiune specială în ultimul episod din Inimă rănită. Am plâns mult la final.”, a spus vedeta.

Yağmur Tanrısevsin a filmat în Italia

După finalizarea proiectului Inimă rănită, faimoasa Yağmur Tanrısevsin a ținut să lase o pauză între filmări și a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin s-a întors în Antakya, orașul în care au avut loc filmările pentru serialul “Inimă rănită”. Vedeta îi sprijină pe cei afectați de cutremur, chiar în mijlocul evenimentelor

“Am vrut să iau decizia corectă. Fac afaceri întotdeauna când există scenariul corect și care mă atrage. Sunt multe scenarii frumoase în prezent, o să apar din nou pe micile ecrane cu unul dintre ele.”, a declarat vedeta. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Printre locațiile pe care le-a ales pentru a se relaxa, Bodrum este una dintre acestea.

Cu toate că a ținut să stea departe de luminile reflectoarelor, a ținut să-și îndrepte atenția către pasiunea sa, crearea obiectelor din ceramică. Într-un interviu a declarat că ține să-și urmeze pasiunea și să o dezvolte la nivel de afacere. Născută pe 24 august 1990 în Turcia, s-a făcut cunoscută lumii întregi cu rolul din Inimă rănită. Designer și actriță, a punctat întotdeauna că marea sa pasiune va rămâne întotdeauna ceramica. În copilărie a studiat în Mersin și s-a axat pe lumea artistică.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin continuă să aibă succes în serialul “Inimă rănită”. Producția este difuzată în tot mai multe țări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x