Imagini inedite cu Yağmur Tanrısevsin din „Inimă rănită”. Topul momentelor de pe platourile de filmare

Publicat pe 06.05.2023 la 15:07 Actualizat pe 06.05.2023 la 09:27

Imagini inedite cu Yağmur Tanrısevsin din „Inimă rănită”. Topul momentelor de pe platourile de filmare ale îndrăgitei vedete.

Yağmur Tanrısevsin poartă o rochie cu mâneci lungi și are părul desprins

Yağmur Tanrısevsin din „Inimă rănită”

Happy Channel

Yagmur Tanrısevsin este un nume care a făcut furori de-a lungul timpului. Atât cu viața sa personală, cât și cu cea profesională, a reușit o bună perioadă de timp să se mențină pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor. A format un cuplu cu Oguzhan Koc, soțul actual al faimoasei Demet Ozdemir.

Imagini inedite cu Yagmur Tanrısevsin din „Inimă rănită” pe platourile de filmare

Oğuzhan Koç și Demet Özdemir au renunțat pe ultima sută de metri la invitația unei prietene dragi pe nume Eser Yenenler. Atunci când îndrăgostiții au aflat că pe lista invitaților se află și actrița Yagmur Tanrısevsin au decis că nu este cazul să mai onoreze cu prezența. Se cunoaște deja faptul că vedeta din “Inimă rănită” a format un cuplu cu artistul din Turcia, însă relația lor nu a funcționat. La scurtă vreme, acesta s-a îndrăgostit de protagonista din “Vis de iubire”, iar viața lor s-a desfășurat așa cum știe toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul premierei unui film din a cărui distribuție făcea parte și Eser Yenenler, au fost invitați și Oğuzhan Koç și Demet Özdemir. Cu toate acestea, cei doi nu au luat parte la ceea ce se aștepta a fi un succes. Au ales în schimb să participe la un alt eveniment, acolo unde au avut parte de momente inedite. Jurnaliștii i-au văzut pe Oğuzhan Koç și Demet Özdemir ieșind din cadrul încăperii, însă au părut grăbiți și nu foarte dornici de a sta de vorbă.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin din “Inimă rănită” este o artistă desăvârșită. Vedeta a postat în mediul online un filmuleț în care își prezintă cele mai noi creații din ceramică

Oğuzhan Koç și Demet Özdemir și-au surprins fanii atunci când au anunțat că și-au achiziționat o barcă pentru simplul motiv că închirierea acesteia era mult mai costisitoare.

“Am decis să cumpărăm o barcă pentru că prețul de închiriere pe timpul verii ni s-a părut mare. Prieteni, viața nu e ușoară.”, a declarat cântărețul turc, soțul faimoasei Demet Ozdemir.

Yagmur Tanrısevsin din „Inimă rănită” evaluează noi proiecte profesionale

Yagmur Tanrısevsin a declarat că în prezent evaluează mai multe proiecte profesionale și este pregătită să se reîntoarcă pe platourile de filmare. A stat departe multă vreme și nu s-a afișat decât în mediul online. Pe contul personal de Instagram are peste 3 milioane de fani și continuă să-i cucerească cu fiecare apariție. Într-un interviu acordat recent, aceasta a mărturisit că în curând o vom vedea într-un alt proiect.

Citește și: Yagmur Tanrısevsin din “Inimă Rănită” a îmbrăcat un costum negru și s-a lăsat fotografiat în fața unei piscine

“Vor veni noi proiecte, însă trebuie să fie ceva cu care să mă simt confortabilă. De aceea mă uit și analizeze, nu mă grăbesc. Mă simt bine cu munca mea în ceramică.”, a declarat Yagmur Tanrısevsin din „Inimă rănită”. În ceea ce privește relațiile personale, s-a zvonit o bună perioadă de timp că s-a împăcat cu fostul său partener Kerem Bursin. După ce acesta a încheiat relația de cuplu cu Hande Ercel, protagonista din “Dragostea plutește în aer”, au apărut noi speculații. Inimă rănită este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia, fiind pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

Născută pe 24 august 1990 în Mersin, Yağmur Tanrısevsin a căpătat faimă odată cu rolul său din “Waiting for the sun”. Ulterior, personajul său Ayşe Yılmaz din “Inimă rănită” i-a adus popularitea mult dorită. Cu cea mai recentă postare de pe pagina personală de Instagram, vedeta din Turcia a demonstrat că nu renunță la pasiunea sa pentru crearea obiectelor din ceramică.

În articolul

Imagini inedite cu Yağmur Tanrısevsin din „Inimă rănită”. Topul momentelor de pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x