Yağmur Tanrısevsin s-a întors în Antakya, orașul în care au avut loc filmările pentru serialul “Inimă rănită”. Vedeta îi sprijină pe cei afectați de cutremur, chiar în mijlocul evenimentelor

Publicat pe 20.02.2023 la 12:16 Actualizat pe 20.02.2023 la 13:05

Yağmur Tanrısevsin s-a întors în Antakya, orașul în care au avut loc filmările pentru serialul “Inimă rănită”. Vedeta îi sprijină pe cei afectați de cutremur, chiar în mijlocul evenimentelor.

Yağmur Tanrısevsin poartă o rochie albă de mireasă și are părul lung

Yağmur Tanrısevsin s-a întors în Antakya, orașul în care au avut loc filmările pentru serialul “Inimă rănită”

Happy Channel

A trecut mai bine de 1 an de când Gökhan Alkan și Yağmur Tanrısevsin au jucat rolul de protagoniști în serialul “Inimă rănită”. Cei doi au reușit să cucerească inimile fanilor cu personajele interpretate, rolul Ayşe Yılmaz fiind printre cele mai apreciate.

Yağmur Tanrısevsin s-a întors în Antakya, orașul în care au avut loc filmările pentru serialul “Inimă rănită”

A reușit să-și construiască o întreagă armată de fani încă din 2012, atunci când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane. A jucat în seriale precum Pis Yedili, Güneşi Beklerken, İki Yalancı și Kalp Yarası, cel din urmă aducându-i recunoașterea binemeritată. “Inimă rănită” a durat timp de 32 de episode și a fost difuzat între 2021 și 2022. Nu a fost lăudată doar frumusețea vedetei, ci și talentul său pe care l-a afișat fără doar și poate la fiecare apariție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cunoscută ca o actriță modestă, a ținut să apară în mediul online pentru a-și arăta ajutorul pe care îl oferă victimelor afectate de cutremure. Yağmur Tanrısevsin a contribuit în cadrul trimiterii a 2 camioane de materiale de prim-ajutor tuturor celor din orașul Antakya. A fost preocupată în special de copii, mai ales de cei organi. A ținut să ofere și sprijin financiar.

Citește și: Imagini inedite cu Yağmur Tanrısevsin din „Inimă rănită”. Topul momentelor de pe platourile de filmare

S-a întâlnit cu fanii din Hatay și a fost în permanență alături de cei care o îndrăgesc. După ce două cutremure majore au lovit Turcia și Siria, mai multe provincii au fost afectate. Actorii din serialele preferate s-au arătat solidari și au participat de la început în cadrul organizațiilor care au oferit sprijin. Cu peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, protagonista din “Inimă rănită” a postat până în prezent peste 300 de fotografii și filmulețe.

Yağmur Tanrısevsin surprinde cu o campanie pentru Versace

Prima reprezentantă a Turciei în cadrul campaniilor create de Versace, Yağmur Tanrısevsin cucerește în mediul online cu bijuteriile sale. Interesată de artă în general, vedeta creează sculpturi în ceramică și alte câteva proiecte pe care le promovează în mediul online.

Citește și: Cum petrece Yağmur Tanrısevsin din “Inimă rănită” primele săptămâni ale noului an. Vedeta a postat câteva momente pe internet

Îmbrăcată într-o rochie neagră, fără mâneci, actrița a prezentat un ceas dintr-o nouă colecție a celor de la Versace. Machiajul a fost unul natural și a reușit să-i scoată în evidență trăsăturile deja cunoscute. Își continuă munca de artistă și spune că la un moment dat își dorește construirea unui brand propriu.

“Să creez lucrări din ceramică și să le export sunt lucruri foarte importante pentru mine. Visul meu e să devin un brand mondial.”, a declarat vedeta. Cu fiecare apariție, aceasta reușește să le stârnească curiozitatea fanilor de pretutindeni. Proiectele sale profesionale au devenit din nou de interes, însă odată cu apariția cutremurelor din Turcia, acestea au rămas într-un con de umbră. Cu o apariție pe coperta unei reviste din țara sa natală, vedeta a dezvăluit că nu suportă ideea de nedreptate.

“Nedreptatea este ceva ce nu pot să suport. Nu contează dacă este vorba de mine sau de altcineva. Această putere ne atinge indiferent de unde vine. Nu pot să port un văl și să mă prefac că nu văd nimic.”, a declarat actrița.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin s-a întors în Antakya, orașul în care au avut loc filmările pentru serialul “Inimă rănită”. Vedeta îi sprijină pe cei afectați de cutremur, chiar în mijlocul evenimentelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum îl apără avocatul pe turcul care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela: "A lovit-o de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut"
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x