Zeynep Kızıltan, actrița din serialul turcesc “Vis de Iubire”

Publicat pe 02.09.2020 la 12:00 Actualizat pe 02.09.2020 la 12:06

Zeynep Kızıltan s-a născut în 1985, la Ankara. Frumoasa actriță este absolventă a Departamentului de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe.

Zeynep Kızıltan, actrița din serialul turcesc “Vis de Iubire”

Zeynep Kızıltan, actrița din serialul turcesc “Vis de Iubire”

twitter.com

Zeynep Kızıltan s-a născut în 1985, la Ankara. Frumoasa actriță este absolventă a Departamentului de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe. Ea a debutat în lumea actoriei în 2007 când a primit un rol în serialul „Parmaklıklar Ardında”.

Actrița are o carieră impresionantă, jucând numeroase roluri care au făcut-o faimoasă. În 2009, ea a jucat rolul lui Sanem în serialul Kapadokya Düşleri, iar în 2010 a dat viață personajului Zuhal în serialul “Ateşte Yürümek”.

De asemenea, ea a mai jucat în “Mahpeyker Kösem Sultan” (2010), “Yalancı Bahar” (2011), “Her Sevda Bir Veda” (2014), “Beş Kardeş” (2015), “Cesur Ve Güzel “(2016), și “Azize” (2019). În serialul “Vis de Iubire”, frumoasa Zeynep a avut un rol episodic, apărând doar în 10 episoade.

Despre serialul „Vis de iubire”

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș. Așa ajunge să lucreze într-o corporație. Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou. Între cei doi se leagă o poveste de dragoste cu peripeții.

Urmărește “Vis de iubire” miercuri și joi, de la 20.00, iar în reluare sâmbătă și duminică de la ora 16.00, la Happy Channel!

Citește și: Özlem Tokaslan în rolul lui Mevkibe în serialul turcesc “Vis de Iubire” Sevcan Yasar, frumoasa actriță din rolul lui Aylin din serialul “Vis de iubire”

În articolul

Zeynep Kızıltan, actrița din serialul turcesc “Vis de Iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • ieri la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda