Özge Yağız, actrița din “Jurământul”, apare pe coperta unei celebre reviste îmbrăcată într-o rochie roz, scurtă, cu pene. Ce a atras atenția fanilor săi

Publicat pe 02.11.2022 la 18:18 Actualizat pe 02.11.2022 la 18:22

Ozge Yagiz surprinde cu apariția pe coperta unei celebre reviste. Actrița a îmbrăcat o ținută în care nu a fost văzută prea des, lucru pe care fanii au ținut să-l menționeze. Vedeta este din ce în ce mai vizibilă presa străină.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci

TV Happy

Ozge Yagiz, actrița din “Jurământul”, se bucură de o ascensiune tot mai mare în lumea mondenă, dovadă fiind aparițiile sale tot mai dese în presă, dar și în celebre publicații mainstream.

Acesta însă mai bifează o reușită, de data aceasta în plan personal! Actrița s-a reîmpăcat cu actorul Gökberk Demirci la scurt timp după ce și-au anunțat despărțirea. Se pare că cei doi au avut nevoie de o perioadă de pauză în relație, lucru de bun augur pentru cei doi care au găsit calea din nou unul către celălalt.

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, care și-au dezvoltat relația pe platourile de filmare. Vestea despărțirii de la acel moment a fost un șoc pentru lumea artistică, mai ales că cei doi păreau a fi inseparabili, iar rolul din celebrul serial “Jurământul” se lega fix de armonia din cuplu. Timpul a așezat multe între cei doi, dar și foarte repede, iar astăzi fanii din întreaga lumea se bucură să-i vadă din nou împreună.

Zvonurile despărțirii au alimentat la acea vreme numeroase speculații potrivit cărora Ozge Yagiz și-ar fi dorit să pună punct relației. Realitatea despărțirii însă nu a fost prezentată publicului larg, dar iată că la scurt timp cei doi sunt din nou unul în brațele celuilalt.

Ozge Yagiz strălucește pe cea mai nouă copertă a revistei All Magazine. Apariția imperială a atras admirația fanilor de pretutindeni

Ozge Yagiz se bucură de un real succes încă de foarte tânără. Talentata actriță este model în numeroase pictoriale ale unor branduri celebre, lucru care îi aduce totodată și un capital de imagine semnificativ.

Actrița a fost pregătită de stiliști din cap până-n picioare. Aceasta apare purtând o rochie roz, scurtă, cu pene, întregul look fiind completat de o coafură cu bucle lejere și un machiaj care îi evidențiază trăsăturile feminine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Özge Yağız din “Jurământul” i-a pregătit iubitului său o surpriză inedită. Cum l-a sărbătorit pe Gökberk Demirci

Ozge Yagiz este o actriță de naționalitate turcă, care a cunoscut succesul internațional prin intermediul rolului lui Reyhan din serialul fenomen „Jurământul”. De curând frumoasa actriță în vârstă de 24 de ani a postat o fotografie cu ea într-o ținută excepțională și a strâns zeci de aprecieri.

Este o actriță extrem de frumoasă, care a ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme. Aceasta a demonstrat că este și foarte talentată, dar și foarte pregătită.

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Citește și: Özge Yağız și Gökberk Demirci apar împreună într-o nouă fotografie de cuplu. Despre ce este vorba

Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). La cei 23 de ani ai săi, averea netă estimată este de 2 milioane de dolari. Deși actrița are doar 23 de ani și este abia la începutul carierei, aceasta se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori. Özge și-a câștigat deja un nume, motiv pentru care a fost aleasă pentru o nouă producție turcească, unde va interpreta unul dintre rolurile principale.

În articolul

Özge Yağız, actrița din “Jurământul”, apare pe coperta unei celebre reviste îmbrăcată într-o rochie roz, scurtă, cu pene. Ce a atras atenția fanilor săi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x