Özge Yağız din “Jurământul” i-a pregătit iubitului său o surpriză inedită. Cum l-a sărbătorit pe Gökberk Demirci

Publicat pe 01.11.2022 la 10:08 Actualizat pe 01.11.2022 la 10:51

Özge Yağız a ținut să-l sărbătorească pe Gökberk Demirci într-un mod cu totul inedit. Actrița din "Jurământul" i-a pregătit partenerului său o surpriză inedită în sala de fitness.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul lung, brunet și desprins și stă lângă Gökberk Demirci

Özge Yağız din “Jurământul” i-a pregătit iubitului său o surpriză inedită chiar de ziua lui de naștere

Happy Channel

Özge Yağız și Gökberk Demirci formează un cuplu încă de pe platourile de filmare ale seriei “Jurământul”. Cei doi s-au despărțit atunci când toată lumea credea că relația lor va merge mai departe spre căsătorie, însă după ce și-au dat ocazia să petreacă mai mult timp singuri, s-au regăsit din întâmplare. Acum fanii se bucură de fotografiile romantice postate de cei doi în mediul online.

Özge Yağız din “Jurământul” i-a pregătit iubitului său o surpriză inedită

Gökberk Demirci s-a născut pe 20 octombrie 1989 în Turcia și a devenit cunoscut odată cu rolul său de protagonist din seria “Jurământul”. L-a fel ca și partenera sa de platou, a fost îndrăgit într-un timp foarte scurt de fanii din întreaga lume, iar faptul că s-a îndrăgostit de Özge Yağız și în viața reală l-a adus mai aproape de telespectatori și internauți. Recent, și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cea care îi este din nou alături a ținut să-i pregătească o surpriză inedită.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

În mediul online, Özge Yağız a postat două fotografii realizate în sala de fitness. Împreună cu partenerul său se antrenează pentru un trup de invidiat, iar rezultatele se văd fără doar și poate cu ușurință. Faimoasa vedetă nu a putut lăsa să treacă momentul în care iubitul său este luat prin surprindere de mica surpriză pregătită.

Citește și: Sıla Türkoğlu apare într-o ședință foto inedită. Vedeta a îmbrăcat haine largi, însă chipul i-a rămas la fel de luminos

Pe profilul personal de Instagram, Özge Yağız are peste 3 milioane de fani și peste 100 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. Deși este cunoscută în lumea întreagă pentru rolul lui “Reyhan” în “Jurământul”, cei mai mulți nu știu că la un moment dat a fost propusă pentru rolul “ Malhun Hatun” soția lui “Osman”. Cu toate acestea, ideea nu a mai fost materializată și altă actriță i-a luat locul. A debutat în anul 2017 în seria “Adini Sen Koy” cu rolul “Zeliha”. Printre pasiunile sale se numără călătoriile și se consideră o gurmandă.

Tot ce nu știai despre Özge Yağız din “Jurământul”

Printre actorii săi preferați se numără și Hazel Kaya și Kavinc Tatlitug, considerându-i idolii săi. Este mătușă și își petrece timpul liber alături de familie. Cele mai multe dintre imaginile cu nepoțelul său sunt postate pe pagina personală de Instagram. Cel mai recent proiect al actriței este “Baba”, un proiect început în 2022 și care rulează deja în Turcia.

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” continuă să apară ca o divă în mediul online. Atitudinea pe care o arată în fața vieții este una de învingătoare

Cât despre viața personală, chiar înainte de a se despărți de Gökberk Demirci, actrița spunea că odată cu relația de iubire a devenit și o bucătăreasă excelentă pentru iubitul său. Personal se consideră o împătimită a gastronomiei din Italia. Deși recunoaște că de cele mai multe ori nu gătește, atunci când vine vorba despre partenerul său, lucrurile se schimbă.

Pasionată de actorie încă din copilărie, aceasta a declarat că odată cu proiectele ce s-au derulat pe bandă rulantă în viața sa a realizat că visul său s-a îndeplinit într-un timp foarte scurt. Acum vedeta nu se mai vede într-o altfel de ipostază, arată chiar ea. “Jurământul” se află printre cele mai importante proiecte ale sale, iar “Rehan” unul dintre rolurile ce i-au adus valoare ca și profesionistă.

În articolul

Özge Yağız din “Jurământul” i-a pregătit iubitului său o surpriză inedită. Cum l-a sărbătorit pe Gökberk Demirci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x