Andreea Ibacka: ”Văd serialul «O grămadă de caramele» odată cu telespectatorii”

Publicat pe 26.10.2017 la 12:51 Actualizat pe 26.10.2017 la 14:06

Andreea Ibacka a marturisit ca se uita la serialul de pe Happy Channel odata cu telespectatorii.

Andreea Ibacka este iubită de mulți telespectatori, deși în serialul ”O grămadă de caramele” are un rol negativ. Actrița din serialul difuzat de Happy Channel luni și marți, de la 19.00, a mărturisit într-o sesiune live pe Facebook pe pagina oficială Happy Serial că este foarte fericită că fanii serialului o iubesc și îi transmit mesaje frumoase, deși Paula Iepuraș, personajul pe care ea îl interpretează, dă peste cap viețile personajelor principale, adorate de toți.

Și, dacă tot era la capitolul mărturisiri, actrița le-a mai spus fanilor că ea se uită la serial odată cu ei, deși s-au terminat de ceva vreme filmările pentru ”Păcatul”, cel de-al doilea sezon din ”O grămadă de caramele”.

”Noi filmăm la foc continuu, așa că nu apucăm să vizionăm episoadele înainte de difuzare, Astfel, surpriza se produce concomitent cu a telespectatorilor, căci și noi ajungem să urmărim serialul când se difizează la tv. Momentan am filmat doar 16 episoade, adică două miniserii. Dar bineînțeles ne bucurăm de tot succesul. Odată cu acest succes, vom continua cu noi și noi proiecte și episoade”, a spus Andreea, live, pe Facebook.

Pe Andreea Ibacka o puteți urmări luni și marți, de la ora 19:00, în serialul ”O grămadă de caramele”, difuzat doar pe Happy Channel.

Producția continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micki Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

Andreea Ibacka: ”Văd serialul «O grămadă de caramele» odată cu telespectatorii”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x