Bubu - Miky Goga- din iSerialul "Când mama nu-i acasă": sacrificiul pentru artă nu are limite, doar pasiune

Publicat pe 03.03.2017 la 19:38 Actualizat pe 08.03.2017 la 11:20

Primul serial din Romania filmat cu telefonul mobil!

Miky Goga are o viață complicată şi trăiește intens fiecare moment. Ne roagă "să nu îl invidem, chiar are multă treabă", căci..."aşa e viaţa de artist"!

Această descriere i se potriveşte din plin şi lui Bubu, interpretul acestui personaj din iSerialul "Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion şi pe care îl puteţi vedea din 13 Martie, ora 19:45, de luni până joi.

Cel care a marcat şi o premieră creând muzica originală a primului serial filmat cu telefonul mobil este conştient că niciun sacrificiu nu este prea mare atunci când vine vorba de artă.

De altfel, Bubu (Mihai Cernea) a fost surprins şi fotografiat cu telefonul mobil într-o scurtă pauză de la filmări, încercând să-şi încarce bateriile, după mai multe nopţi nedormite urmate de zile cu filmări!

Cam asta înseamnă să fii celebru?! Noi am spune că asta înseamnă să te dăruieşti pe deplin muncii tale şi implicit publicului pe care îl

venerezi.

Şi, nu...(chiar) "nu te invidiem!!!"...ci îţi iubim şi respectăm creaţiile şi efortul depus pentru ca totul să iasă perfect! :)

Bubu și Cristi Comaroni realizează muzica originală pentru ilustrația muzicală și piesa de generic. Textul piesei de generic îi aparține lui Ionut Adrian Radu, care s-a implicat și în linia melodică și producția acestei piese: “Este pentru prima dată când și eu și Cristi Comaroni facem acest lucru la un asemenea nivel și mă bucur foarte mult pentru că doamna Ruxandra Ion a avut încredere în noi cu această sarcina și abia aștept să văd rezultatul final.

Pe lângă coloana sonoră a serialului am făcut și piesa originală de generic, pe care am compus-o alături de Cristi Comaroni. Cel care a scris versurile este Ionuț Radu, care ne-a ajutat și la linia melodică si la producția acestei piese. Tot pentru această piesă am imprimat impreună la mână părțile de clapă, synth-uri, tobe, iar Cristi a tras Live toate părțile de chitară”, a dezvăluit Bubu, despre piesa care a fost primită extraordinar de publicul care a aşteptat cu sufletul la gură un nou HIT.

Miky Goga (Bubu) conduce o fabrică de vedete, are o viață complicată, trăiește intens și la maxim.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Bubu - Miky Goga- din iSerialul "Când mama nu-i acasă": sacrificiul pentru artă nu are limite, doar pasiune

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x