Ce se întâmplă cu Miruna şi Victor în ultimul episod al iSerialului "Când mama nu-i acasă"! Povestea CONTINUĂ din toamnă!

Publicat pe 07.04.2017 la 14:47 Actualizat pe 07.04.2017 la 15:52

Un serial ce a depasit granitele Romaniei!

Episodul 16 din iSerialul "Când mama nu-i acasă" marchează sfârşitul primului serial din România, filmat în întregime cu telefonul mobil, dar şi cu o acoperire 360 de grade: TV, Online și Social Media.

Însă există veşti extraordinare pentru fani! Din această toamnă, la Happy Channel, va avea loc premiera un nou serial românesc, o trilogie realizată în format clasic de televiziune, cu episoade de 90 minute comerciale, ce continuă povestea din iSerialul “Când mama nu-i acasă”.

Noul Happy Serial va aduce în casele şi inimile telespectatorilor multe personaje noi și o poveste desprinsă din realitate, din care nu vor lipsi drama, intriga, iubirea şi umorul, toate puse în scenă de actori dragi publicului din România.

În episodul 16, Miruna şi Victor erau pe punctul de a începe o nouă viaţă împreună, în Elveţia sau oriunde în lume. Cu toate acestea, în avion nu au zburat toţi trei, ci doar Miruna şi tatăl ei.

Ce s-a întâmplat cu Victor de s-a pierdut pe drum?! Ei bine, Ema, a cărei perversitate a fost subestimată de cei doi protagonişti, a fost responsabilă de timing-ul greşit al acestora! Vedeţi mai jos dec e!

Cei care nu au văzut sau vor să revadă “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

iSerialul de la Happy Channel a cucerit publicul din România. Numărul total al vizionărilor pe Youtube însumează 2.196.939, cu o medie de 183.078 vizionari per episod. Cel mai vizionat episod a fost episodul 4, cu 215.229 vizionări. 42.3% dintre cei care au urmărit serialul au vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, în timp ce 28.4% dintre utilizatori au vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani. 67% dintre utilizatori au urmărit iSerial-ul de pe telefonul mobil. Cele 12 episoade ale iSerial-ului au strâns peste 1.000 de comentarii pe Youtube.

• “A fost minunat primul episod!!! De-abia astept să-l văd şi mâine!!!”
• “Acesta este cel mai tare serial!”
• “Aștept fiecare episod cu nerăbdare!”
• “E prea frumos! Primele 2 episoade le-am revazut de 7 ori până acum!”
• “L-am vazut de 3 ori până acum și tot nu m-am săturat! Iubesc acest serial”
• “Sunt asa curioasă să văd ce se mai întâmplă!”
• “Abia aștept să văd ce o să se întâmple cu Miruna și Victor”
• “Filmul este super frumos și educativ. Este un film despre viața tinerilor din ziua de azi. O poveste super tare!”

Povestea din iSerialul “Când mama nu-i acasă”, creat de Ruxandra Ion (producător), Simona Macovei (scenaristă), Radu Grigore (regizor), Ionela Călin (producător executiv), Cătălin Simioană (director de imagine), Radu Vintilă (editor), Bubu (Mihai Cernea - muzică), Cristi Comaroni (muzică) şi Ionuț Radu (muzică), continuă la Happy Channel, acesta fiind doar teasing-ul unei noi super producții.


În articolul

Ce se întâmplă cu Miruna şi Victor în ultimul episod al iSerialului "Când mama nu-i acasă"! Povestea CONTINUĂ din toamnă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x