Ce se întâmplă în primul episod al iSerialului românesc "Când mama nu-i acasă". Marea PREMIERĂ, pe 13 martie, la Happy Channel și Antena 1

Publicat pe 10.03.2017 la 16:30 Actualizat pe 10.03.2017 la 17:53

Marea premiera a iSerialului, pe 13 martie, la Happy Channel!

Cea mai așteptată producție a primăverii, realizată de Ruxandra Ion, va avea premiera, pe 13 martie! Primul episod al iSerialului românesc - "Când mama nu-i acasă" va putea fi urmărit de la 19:45, simultan pe Happy Channel și Antena 1.

Încă puțin, iar fanii îți vor vedea actorii preferați într-o producție unică în România, "Când mama nu-i acasă". Este primul iserial realizat în România, produs de Ruxandra Ion, a cărei premieră va avea loc pe 13 martie.

Primul episod, va putea fi urmărit de la 19.45, simultan pe Happy Channel și Antena 1. Regia serialului filmat integral cu telefonul mobil este semnată de Ruxandra Ion și Radu Grigore.

În primul episod, telespectatorii îi vor întâlni pe Carmen Tănase, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman și Rapha Tudor, iar în următoarele episoade vor cunoaște restul distribuției iSerialului “Când mama nu-i acasă”: Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

Ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”, telespectatorii vor afla urmărind marea premieră, luni, 13 martie, de la 19:45, SIMULTAN pe Happy Channel și Antena 1.

iSerialul prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste.

Timp de aproximativ 15 minute,începând din 13 martie, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, publicul va urmări povești de viață, drame, bucurii și răsturnări de situații care îi vor ține cu sufletul la gură. Iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune, pe Happy Channel.

iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Ce se întâmplă în primul episod al iSerialului românesc "Când mama nu-i acasă". Marea PREMIERĂ, pe 13 martie, la Happy Channel și Antena 1

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x