Criss și Vlad vorbesc despre căsătoria lor și luna de miere. Ce spun despre locurile alese pentru cele două evenimente?

Publicat pe 23.03.2017 la 13:04 Actualizat pe 23.03.2017 la 17:54

De cinici ani, Criss si Vlad traiesc o frumoasa poveste de iubire.

Criss și Vlad trăiesc o frumoasă poveste de iubire, cum numai în romanele și filmele de dragoste întâlnești. Au trecut cinci ani de când au pornit împreună pe același drum, iar întrebarea firească pe care o primesc tot mai des în ultima vreme este legată de oficializarea relației lor în fața ofițerului Stării Civile și a lui Dumnezeu.

Când se vor căsători? Cum va arăta nunta lor? Unde își doresc să petreacă luna de miere? Sunt întrebări la care ne-au răspuns chiar ei, în prima serie a interviurilor live pe pagina de Facebook Happy Channel.

Nu știm, nu am stat niciodată să ne gândim «Vai, trebuie neapărat să ne căsătorim. Nu putem să stăm fără să ne căsătorim» . Pentru noi, faptul că ne-am declarat iubire și că suntem împreună, că vrem să fim împreună toată viața, să ne iubim toată viața e mai presus de orice căsătorie. Bineînțeles, căsătoria religioasă semnifică mult pentru noi, spune Criss.

”Da, o vom face sigur! Noi ne-am gândit să o facem la mare sau la munte”, adaugă Vlad.

Dacă în privința alegerii locului unde va avea loc nunta lor, Criss și Vlad nu au luat, încă, o decizie, la fel de nehotărâți sunt și în privința destinației pentru luna de miere.

Cei doi portagoniști din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” au făcut o listă a locurilor unde au călătorit și unde și-ar dori să ajungă. Cine știe, poate unul dintre acestea va fi și cel în care își vor petrece luna de miere.

Detalii, în clipul alăturat.


Radu (Rapha), Miruna (Cristina Ciobănașu) și Victor (Vlad Gherman) sunt personajele din iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, un proiect îndrăzneț ce poartă semnătura Ruxandrei Ion.

”Când mama nu-i acasă” se difuzează în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și în reluare de la 23:00. Fiecare episod durează aproximativ 15 minute comerciale. Iar duminica, puteți urmări, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil și să vezi fiecare episod.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Criss și Vlad vorbesc despre căsătoria lor și luna de miere. Ce spun despre locurile alese pentru cele două evenimente?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x