Criss şi Vlad, anunţ important pentru fani: "Frustrările voastre se vor termina din toamnă!"

Publicat pe 23.03.2017 la 13:23 Actualizat pe 24.03.2017 la 18:00

iSerialul "Cand mama nu-i acasa" a depasit granitele Romaniei!

Criss și Vlad, adică Miruna și Victor din iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, au dat startul interviurilor live pe pagina de Facebook Happy Channel.

Membrii formaţiei One le-au dezvăluit un amănunt extrem de important, şi anume, că lucrează la un proiect mai amplu, ce are la bază povestea iSerialului "Când mama nu-i acasă".

"Ceea ce am filmat noi acum este de fapt un teaser, este ca un filmuleţ de prezentare al unui <film> mare şi tare a cărei premieră va avea loc în toamna acestui an. Prin urmare, pe iSerialul <Când mama nu-i acasă> trebuie să îl vedeţi ca pe un trailer al unui unui proiect pentru care vom începe să filmăm din vară. Aşadar, frustrările voastre se vor termina în toamnă", a declarat Vlad Gherman.

”Când mama nu-i acasă” s-a lansat pe 13 martie, de la ora 19.45, la Happy Channel. De luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, Happy Channel difuzează câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale. Duminica, de la 19:00 la 20:00, vor putea fi urmărite integral cele 4 episoade legate difuzate în cursul săptămânii.

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtubesă îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Criss şi Vlad, anunţ important pentru fani: "Frustrările voastre se vor termina din toamnă!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x