Cum a început povestea de iubire dintre Criss și Vlad? ”Nu eram siguri dacă să ducem mai departe povestea”

Publicat pe 23.03.2017 la 13:11 Actualizat pe 26.03.2017 la 23:43

Primii prasi au fost mai stangaci. Acum, dupa cinci ani ce iubire, Criss si Vlad rememoreaza inceputurile relatiei lor de poveste.

Criss și Vlad, adică Miruna și Victor din iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, au dat startul interviurilor live pe pagina de Facebook Happy hannel. Cei doi, care, pe 18 martie, au aniversat 5 ani de relație, au povestit cum a început povestea lor de iubire.

”La început nici nu am realizat ce se întâmplă cu noi. Relația noastră este mult mai bună acum. Noi eram prieteni, oricum. Aveam de jucat o poveste de dragoste cu Criss. Ne-am gândit să vorbim mai mult, să ne cunoaștem mai bine. Așa am început să ne deschidem mai mult unul față de celălalt, ne-am povestit ce ne place, ce probleme de familie avem, ce muzică ascultăm... Ne-am dat seama cât de mult ne potrivim. Ne intriga treaba asta. Simțeam că se întâmplă ceva între noi, nu eram siguri dacă să ducem mai departe povestea. Erau multe elemente care ne dădeau fluturași în stomac. Totodată ne întrebam dacă e bine, că noi eram actori, ce vor spune colegii dacă... Ni se părea că era ciudat. Totul a decurs oarecum normal începutul relației. Ne-am maturizat, am învățat să ne ascultăm, să ne respectăm... Sunt foarte fericit și îmi doresc din tot sufletul meu să rămân cu Criss. La început, a fost mai stângaci. Avem niște amintiri foarte frumoase”.


Cum a fost cererea în căsătorie și prin câte chinuri a trecut Vlad pentru a își duce planul la bun sfârșit aflați din clipul alăturat.


Radu (Rapha), Miruna (Cristina Ciobănașu) și Victor (Vlad Gherman) sunt personajele din iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, un proiect îndrăzneț ce poartă semnătura Ruxandrei Ion.

”Când mama nu-i acasă” se difuzează în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și în reluare de la 23:00. Fiecare episod durează aproximativ 15 minute comerciale. Iar duminica, puteți urmări, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

iSerialul produs de Ruxandra Ion are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil și să vezi fiecare episod.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Cum a început povestea de iubire dintre Criss și Vlad? ”Nu eram siguri dacă să ducem mai departe povestea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x